Connect with us
Prințul din Arabia, aflat în comă 15 ani, și-a mișcat degetele, pentru prima dată

Externe

Prințul din Arabia, aflat în comă 15 ani, și-a mișcat degetele, pentru prima dată

Prințul din Arabia, care era în comă de 15 ani, și-a mișcat degetele, spre uimirea și bucuria familiei și a medicilor. Bărbatul a reușit să dea un semn celor care așteptau de mai bine de un deceniu, ca el să-și revină.

Prințul din Arabia începe să-și revină după 15 ani

După 15 ani de comă profundă, prințul din Arabia Saudită a dat primul semn de viață. Momentul extrem de emoționant a fost filmat și a devenit viral, după ce a ajuns în spațiul public.

Este vorba despre prințul Al-Waleed bin Khalid Al-Saud, care a fost filmat în momentul în care îşi mişcă degetele la auzul unei voci cunoscute.

O femeie care venise să-l viziteze, l-a strigat pe nume și l-a încurajat să salute și el. În acel moment, bărbatul, a început să ridice degetele de la mâna dreaptă, ba mai mult, la un moment dat, a ridicat toată palma.

„Bună, Didi, salut, salut, lasă-mă să văd, salut. Foarte bine!”, spune ea în timp ce prințul își mișcă degetele ca răspuns.

În comă din 2005

Prințul Al-Waleed bin Khalid Al-Saud a ajuns în comă, în urma unui teribil accident rutier. S-a întâmplat în 2005, când prințul a suferit o hemoragie cerebrală. De atunci este țintuit pe un pat de spital și conectat la un ventilator.

În ciuda șanselor mici de a reveni la o viață normală, familia nu a vrut să îl deconecteze de la aparte și nu și-a pierdut încrederea că tânărul își va reveni.

Ultimele semne fizice le-a dat în urmă cu cinci ani, iar acum a reacționat din nou. Prințul are acum 47 de ani.

Imaginile cu el în timp ce își mișcă degetele au devenit virale pe Internet. Ele au fost văzute de peste 200.000 de persoane pe Twitter. Clipul video a fost distribuit și de prințesa Noura bint Talal Al-Saud din Arabia Saudită.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top