Connect with us
Și-a dus fetița la spital, după ce i-a zis că o doare capul. Ce avea micuța, medicii sunt fără cuvinte

Știri

Și-a dus fetița la spital, după ce i-a zis că o doare capul. Ce avea micuța, medicii sunt fără cuvinte

O fetiță de numai 10 ani a reușit să îi șocheze pe medici, atunci când a ajuns de urgență la spital.

Laila Stanhope din Essex a început să se plângă părinților și să acuze dureri mari de cap. Atunci când au aflat că fetița nu se simte bine, nu au luat în serios cuvintele sale. Abia când era să fie prea târziu, Laila a fost dusă de urgență la medic.

Mama acesteia a crezut că fiica ei are o criză, în timp ce se întorceau de la o aniversare. Au plecat de urgență la cel mai apropiat spital.

Odată ajunși la spital, femeia a primit un verdict sumbru din partea medicilor.

Abia atunci mama Lailei, Charley, a început să se teamă de ce este mai rău. Fetița a fost moartă pentru 6 minute din cauza unei apoplexii, după ce a suferit o sângerare craniană. Acest lucru a dus la un atac de cord. Din fericire, medicii au reușit să o salveze pe micuță.

Văzând starea fetiței sale, femeia a ajuns să îi implore pe medici să o lase să moară, deoarece nu mai suporta să o vadă suferind atât de mult.

Medicii trebuie să aștepte acum să vadă dacă Laila a rămas cu daune permanente ale creierului. Mama ei a dezvăluit că „ochii îi sus deschiși, dar nu e nimeni acolo”.

Mama micuței trage un semnal de alarmă altor părinți

Fetița este în stare stabilă la trei săptămâni de când este în comă indusă. Însă nu se știe cât timp va dura până își va reveni ori dacă își va reveni.

„Eram în mașină și mai aveam doar câteva minute până acasă când a început să se plângă de dureri mari de cap. Până în momentul în care am ajuns să parchez mașină, fetița noastră deja începuse să aiba convulsii.

Era în parcare, totul se întaâpla în fața mea. E atât de înfricoșător că a fost vorba de ceva absolut banal, îmi spunea de o durere de cap și nimic altceva. Tocmai de aceea îmi doresc să trag un semnal de alarmă”, a povestit mama micuței.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top