Connect with us
Anchetă în spital! Un medic și o asistentă, acuzați de gesturi interzise pe secția de ATI

Sanatate

Anchetă în spital! Un medic și o asistentă, acuzați de relații intime pe secția de ATI

Un medic și o asistentă medicală de pe secția de Terapie Intensivă sunt acuzaţi că ar fi întreţinut relaţii sexuale în interiorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, chiar în timp ce erau de gardă. Această anchetă a început în urma unei sesizări anonime trimise conducerii. Mai mult, asistenta ar fi fost depistată pozitiv cu noul virus.

Un medic și o asistentă, acuzații grave

Situația neobișnuită se petrece în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Conducerea a primit o sesizare anonimă, care a ajuns și la Ministerul Sănătății, în care se spunea că un medic și o asistentă au întreținut relații intime în timpul programului.

Totul s-ar fi petrecut în luna octombrie, când asistenta ar fi fost depistată și pozitiv la testul pentru covid-19. Deși a luat contact cu ea, acesta nu ar fi intrat în izolare și a continuat să vină la serviciu și să răspândească boala, motiv pentru care alte cadre medicale au contractat virusul, conform adevarul.ro.

Se pare că medicul este căsătorit, iar asistenta ar fi cunoscută pentru astfel de aventuri, având una chiar și cu unul dintre directorii spitalului, conform sesizării. Tot în sesizare se arată că cei doi au transformat Secția de Terapie Intensivă și cea de Covid-19 în bordel, deoarece, în loc să se ocupe de starea pacienților bolnavi și a celor aflați în stare gravă, se închideau în birou și petreceau acolo pentru un timp îndelungat. Ei întrețineau relații intime, comandau mâncare și se simțeau bine, în timp ce pacienții suferea singuri, deși responsabilitatea lor era să-i supravegheze.

”În perioada 19 – 26.10, acesta (medicul rezident – n.r.), deşi însurat, a petrecut cu colega noastră, (…), asistentă recunoscută pentru aventuri, inclusiv cu unul dintre directorii spitalului. Problema este că, colega noastră, în perioada respectivă, a fost depistată pozitiv la testul rapid din 19 şi testul PCR din 23.10.2020. Şi acum vine partea cea mai gravă: În data de 26.10.2020, deşi doctorul (…) a stat în aceeaşi cameră la un hotel de lângă spitalul nostru (…), a venit la serviciu, în cadrul secţiei ATI, fără să intre în izolare, reuşind să se înregistreze, în această perioadă, cât şi premergătoare, foarte multe cazuri de pozitivaţi din rândul colegilor noştri”, se arată în sesizarea care a fost trimisă conducerii spitalului şi Ministerului Sănătăţii.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, Dumitru Vienescu, a declarat că ancheta se va desfășura până pe 27 noiembrie, pentru a descoperi dacă informațiile primtie sunt adevărate sau nu. Potrivit managerului, asistenta medicală lucrează de aproximativ 4 ani în spital, iar medicul a fost detaşat aici, cu câteva luni înainte de izbucnirea epidemiei de COVID-19, pentru că spitalul are deficit de medici de Anestezie şi Terapie Intensivă. Cei doi au efectuat gărzi atât în zona COVID, cât și în cea non-COVID.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sanatate

To Top