Connect with us
Primavara incepe la Hotstepper cu IMPULSE, o colectie eclectica pentru primavara-vara 2016, ce propune piese indraznete si cu personalitate.

Știri

Colectia de primavara – vara de incaltamine IMPULSE de la Hottsteper

Primavara incepe la Hotstepper cu IMPULSE, o colectie eclectica pentru primavara-vara 2016, ce propune piese indraznete si cu personalitate.

Balerinii, mocasinii si stilettos atrag atentia prin mixul neconventional de materiale si culori. Piesele din editia limitata, More is More, sunt vedetele incontestabile, ce se transforma in must-have-uri ale sezonului. In plus, surpriza colectiei sunt faimosii „mules”, elemente de rezistenta pentru orice garderoba de primavara.

Balerini veseli si colorati: Pentru tinutele usoare din zilele calde, Hotstepper a creat numeroase variante de balerini usor de purtat si asortat. Fie ca este vorba despre asocieri de culori, mixuri de materiale sau printuri interesante, ei se vor potrivi perfect cu primele raze de soare.

Mocasini hybrid: Combinatia dintre mocasinul clasic si balerin duce la un nou tip de pantof, usor de purtat in timpul zilei si foarte util pentru tinutele office. Mocasinii din colectia Impulse atrag privirile nu numai prin forma, ci si prin detaliile suprinzatoare, precum pielea cu irizatii, dungile sau texturile nobile.

Vibe-uri de primavara, in noua colectie IMPULSE de la Hotstepper (7) Vibe-uri de primavara, in noua colectie IMPULSE de la Hotstepper (8) Vibe-uri de primavara, in noua colectie IMPULSE de la Hotstepper (9)

Stilettos urban-chic: Hotstepper reinventeaza modelul stiletto clasic si ii confera un plus de personalitate prin elemente ultra distinctive: accesorii precum ciucuri de matase, sireturi, panouri transparente sau funde supradimensionate, piele cu animal print in culori electrice sau taieturi asimetrice.

Vibe-uri de primavara, in noua colectie IMPULSE de la Hotstepper (2) Vibe-uri de primavara, in noua colectie IMPULSE de la Hotstepper (5) Vibe-uri de primavara, in noua colectie IMPULSE de la Hotstepper (4) Vibe-uri de primavara, in noua colectie IMPULSE de la Hotstepper (1) Vibe-uri de primavara, in noua colectie IMPULSE de la Hotstepper (3)

Editia limitata More is More: Un carusel de culori si forme compune colectia limitata Hotstepper din sezonul de primavara-vara 2016. Cele mai indraznete piese pornesc de la balerinii ascutiti cu mix de materiale si texturi, pana la stilettos cu forme neconventionale si botine ultra sexy.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top