Connect with us
Elena Udrea a avut prima reactie dupa ce Elena Basescu (Eba) a divortat de Bogdan Ionescu (Syda).

Știri

Elena Udrea, prima reactie dupa ce EBA a divortat: „Eu cred ca este…”

Elena Udrea a reactionat dupa ce Elena Basescu (EBA) a divortat de Bogdan Ionescu (Syda). Fostul ministru al Turismului a spus ca este „mai bine sa pui punct” decat sa stai intr-o relatie in care „sentimentele au disparut”.

„Eu nu am comentat divortul meu. In viata este bine sa faci lucrurile care in final sa iti aduca liniste si fericire. Doi oameni trebuie sa stea impreuna atata timp cat se iubesc si cat timp lucrurile pe care le fac impreuna ii fac fericiti. Relatiile dintre oameni dureaza atat cat dureaza sentimentele. Eu cred ca este bine… decat sa stai intr-o relatie unde nu te mai simti bine sau sentimentele au disparut… mai bine sa pui punct”, a zis Elena Udrea la Antena 3, in emisiunea „News Magazine”.

Citeste si: Basescu si-a iesit din fire dupa divortul fiicei sale: „Il dau in judecata!”

Elena Basescu si Bogdan Ionescu au anuntat vineri seara ca divorteaza, dupa un mariaj de patru ani, din care a rezultat si micuta Sofia Anais. „Familia Ionescu – Basescu, de comun acord si de maniera amiabila, a decis sa puna punct casniciei incepute in 2012. Separarea se produce prin procedură notariala. In acest moment, locuim deja separat. Speram ca reprezentantii mass media vor da dovada de intelegere si vor respecta intimitatea si dreptul la viata personala ale fiecaruia dintre noi. Acesta este singurul comentariu pe care il vom face pe acest subiect”, a scris EBA pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top