Connect with us
Alexei Navalnîi a fost arestat

Externe

Alexei Navalnîi a fost arestat

Alexei Navalnîi, principalul lider al opoziției ruse, care intenționează să candideze la alegerile prezidențiale din 2018, a fost arestat duminică în timpul unui protest anticorupție pe care l-a organizat la Moscova, potrivit martorilor oculari, citați de postul BBC News online.

Protestatarii au încercat fără succes să împiedice arestarea lui Alexei Navalnîi, care le-a cerut manifestanților să continue demonstrația.

Zeci de alte persoane au fost arestate în cursul protestelor anticorupție care s-au desfășurat în mai multe orașe din Rusia, participanții cerând și demisia premierului Dmitri Medvedev.

Alexei Navalnîi a anunțat pe site-ul său că sunt anunțate demonstrații în peste 80 de orașe din Rusia, în pofida refuzului autorităților de a aproba cele mai multe din aceste evenimente.

Kremlinul a transmis vineri că planurile de organizare a unei demonstrații în centrul Moscovei reprezintă o acțiune ilegală de provocare.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. un bun vorbitor de romana

    2017-03-27T17:49:39+03:00 at 17:49

    baaaaai….analfabetilor…..voi cititi ce scrieti?????

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top