Connect with us
Ariana Grande a transmis un mesaj pe contul său de socializare. după ce a trecut prin clipe de coșmar la concertul său din Manchester Arena.

Externe

Ariana Grande, prima reacție după explozia de concertul său din Manchester Arena

Ariana Grande a trăit cele mai groaznice momente din viaţa ei! Cântăreaţa a fost la un pas de moarte după ce o explozie puternică a avut loc, luni seara, pe Manchester Arena, acolo unde susţinea un concert. După ce a scăpat de pericol, artista a transmis un mesaj public despre cele întâmplate.

Ariana Grande, devastată de explozia din timpul concertului său

Ariana Grande a postat pe Twitter un mesaj prin care le-a mărturisit oamenilor din întreaga lume că se simte devastată de cele întâmplate pe Manchester Arena, în timpul concertului ei. Cântăreaţa a spus că nu are cuvinte pentru a-şi exprima regretele şi că-i pare extrem de rău.

„Sunt devastată. Din toată inima, îmi pare foarte, foarte rău. Nu am cuvinte”, a scris artista pe Twitter.

Organizatorii spectacolului de pe Manchester Arena au scos-o pe Ariana Grande de pe scenă după producerea exploziei şi au anunţat ulterior că aceasta este în siguranţă şi nu a fost rănită. Deflagraţia s-a soldat cu 19 morţi şi 59 de răniţi şi poliţia investighează incidentul ca fiind un atac terorist. Dacă ipoteza teroristă se confirmă, este cel mai grav atentat pe teritoriul britanic de la atacurile din 7 iulie 2005 de la Londra, când 52 de oameni şi-au pierdut viaţa şi aproape 700 au fost răniţi.

În vârstă de 23 de ani, Ariana Grande este foarte populară în rândurile adolescenţilor. Ea a debutat ca actor în musical-ul 13, pe Broadway. Succesul în muzică l-a înregistrat în 2013, cu melodia The Way, de pe primul său album. În 2014 Ariana Grande a primit premiul Music Business Association în categoria ”Breakthrough Artist of the Year”, în semn de recunoaştere a performanţei artistei pe durata anului 2013, relatează News.ro.

Articole pe aceeași temă:
Poliţia: Tratăm explozia de la Manchester Arena ca pe un incident terorist până când vom avea alte informaţii
Cabinetul britanic se reunește de urgență după explozia de la Manchester, conservatorii renunță la campania electorală
Locuitori şi hoteluri din Manchester oferă cazare celor care s-au aflat la concertul de la Manchester Arena
Facebook a activat opţiunea „safety check”, după explozia de la Machester Arena
19 morţi şi 50 de răniţi în Manchester. Premierul britanic nu exclude posibilitatea unui atentat

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top