Connect with us
Cum și-a surprins un bărbat părinții care au împlinit 60 de ani de căsnicie

Externe

Cum și-a surprins un bărbat părinții care au împlinit 60 de ani de căsnicie

Părinții sunt icoanele sufletului nostru. Indiferent de cum ne cresc, de cum ne educă și de cum au înțeles ei să ne fie părinți, sunt ai noștri, singurii, cei pe care nu vrem și nici nu am putea să-i schimbăm vreodată. Se spune că te numești copil atât timp cât încă îți trăiesc părinții, iar prezența lor în viața ta este, fără dar și poate, o binecuvântare. Ce a făcut un bărbat pentru părinții lui care au aniversat nu mai puțin de 60 de ani de căsnicie.

Cum și-a sărbătorit părinții ajunși la 60 de ani de căsnicie

Uitându-se pe pozele și pe înregistrările de la nunta părinților săi, care a avut loc în anul 1953, un bărbat a observat elementul comun al acelor amintiri. În toate pozele și filmările, părinții lui apăreau lângă un autoturism Plymouth Convertible din 1948, pe care mirii şi l-au cumpărat pentru a marca momentul.

După ce mirele (tatăl bărbatului) a plecat Războiul din Coreea, din cauza problemelor cu banii, familia a fost nevoită să vândă mașina la care ținea extrem de mult. Chiar și așa, cei doi soți nu au uitat de cadoul lor de la nuntă și au tânjit ani de-a rândul cu gândul la el.

Le lipsea mult. Anii au trecut și dorul s-a adâncit până când fiul celor doi a aflat povestea din spatele mașinii care apărea în toate amintirile de la nuntă.

A început să caute un model identic, încă nu știa pe atunci, că va fi o căutare foarte lungă și anevoioasă. După o perioadă în care a fost la un pas să abandoneze căutarea, Joel a găsit un Plymouth Convertible pe Craigslist, cu scurt timp înainte ca părinţii lui să aniverseze 60 de ani de căsătorie.

În ziua în care a hotărât să le arate părinților lui marea surpriză, s-a pregătit cu o cameră de filmat și a imortalizat reacția celor doi bătrâni extrem de emoționați.

Iată ce a ieșit!

Continue Reading
You may also like...

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top