Connect with us
Incident armat lângă Casa Albă! Trump s-a retras imediat

Externe

Incident armat lângă Casa Albă! Trump s-a retras imediat

Ieri, în cadrul unei conferințe de presă la Casa Albă, a avut loc un incident armat care l-a făcut pe Donald Trump să plece de urgență. El a părăsit brusc conferința de presă, deși o începuse de doar trei minute. Unul dintre agenți i-a cerut să iasă, și asta a fost. După alte câteva minute, președintele Americii s-a întors și a stat de vorbă cu reporterii.

Incident armat lângă Casa Albă! Trump s-a retras imediat

Un incident armat a avut loc ieri, lângă Casa Albă, chiar în timpul în care președintele Americii susținea o conferință de presă. Începuse să vorbească de doar trei minute, când unul dintre agenți i-a cerut să iasă, iar el s-a conformat. Fusese un schimb de focuri în fața Casei Albe, iar forțele de ordine împușcaseră suspectul. Asta le-a spus Trump reporterilor, când s-a întors la conferință.

„A fost un schimb de focuri în faţa Casei Albe”, a declarat Trump reporterilor după ce s-a întors câteva minute mai târziu. „Forţele de ordine au împuşcat pe cineva, pare a fi suspectul şi suspectul este acum în drum spre spital (…). Nu vă pot spune încă nimic despre starea suspectului”, a declarat el.

Donald Trump a precizat că situația se află sub control și că incidentul a avut loc lângă gardul Casei Albe, dar în afara complexului.

În urma incidentului, Serviciile Secrete au anunțat pe Twitter că unul dintre ofiţeri a fost rănit și transportat la spital.

Complexul a fost închis în urma incidentului. Trump a spus că a fost dus în Biroul Oval după ce a fost escortat afară din sala pentru mass-media.

„Nici măcar nu m-am gândit să nu mă mai întorc”, a spus Donald Trump.

Preşedintele a mai spus că el crede că suspectul era înarmat dar nu cunoştea detaliile, precum tipul de armă sau dacă el a fost ţinta vizată. Mai mult, el a lăudat serviciile secrete și a ținut să menționeze că se simte în siguranță.

 

 

 

 

Continue Reading
You may also like...

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top