Connect with us
O tânără a fost violată de mai mulți refugiați în Austria

Externe

O tânără a fost violată de mai mulți refugiați în Austria. Evenimentul a fost ascuns de autorități aproape un an

O femeie a fost violată de 9 refugiați în Austria. Violatorii, originari din Irak, a răpit o nemțoaică de 28 de ani în timp ce își făcea selfie-uri în fața unui bar.

Un viol ținut secret aproape un an

Violul s-a produs pe 1 ianuarie 2016, însă abia acum a fost publicată informația de poliția austriacă. Acest caz de viol multiplu a fost înregistrat de poliție și ținut la secret aproape un an de zile.

Victima, a cărei identitate a fost protejată în tot acest timp, a fost violată de 9 imigranți irakieni, scrie Russia Today. Tânăra nemțoaică a mers în vizită la o prietenă din Austria pentru a sărbători Revelionul cu ea. Cele două au ieșit în oraș să se cinstească cu câteva pahare cu băutură, iar la câteva ore tânăra a fost violată, scrie Kronen Zeitung.

Toți violatorii sunt de origine irakiană. Aceștia i-au dat o băutură cu tranchilizante ca să nu poată opune rezistență, spun surse din cadrul poliției austriece. Tânăra a fost violată ore în șir. După aceea, bărbații au înfășurat-o într-o haină și au abandonat-o într-o stație de autobuz.

CITEȘTE ȘI: Tabăra de imigranți: incidente violente în Bulgaria (Harmanli)

Violatorii au declarat la poliție că nu au violat-o pe tânără, ci au întreținut relații sexuale în grup cu acordul acesteia. Femeia a fost spitalizată. Poliția austriacă a făcut tot posibilul pentru ca acest incident să nu iasă la lumină. Nefericitul eveniment a fost ținut secret aproape un an.

Problema violențelor, furturilor și abuzurilor sexuale comise de refugiați au crescut considerabil în ultimul an în Europa. În noaptea de Revelion dintre 2015 și 2016, mai multe violuri au avut loc în Germania, în orașele Koln și Berlin.

Din cauza infracțiunilor comise de imigranți, în țări precum Germania și Austria, partidele populiste și extremiste au prins teren în rândul votanților. Problema imigranților a fost intens dezbătută în mai multe campanii electorale din Europa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top