Connect with us
Proteste ample în Pakistan, după ce o fetiță a fost violată și arsă de vie

Externe

Proteste ample în Pakistan, după ce o fetiță a fost violată și arsă de vie

După ce se presupune că o fetiță a fost violată și arsă de vie, poliţia din zona centrală a Pakistanului a fost nevoită să intervină în stradă și mai mulți protestatari au fost arestați. Oamenii au ieșit în număr mare pe stradă pentru a protesta împotriva acestei fapte cumplite.

Fetiţa a ieşit duminică după-amiază din casa în care locuia pentru a cumpăra gustări de la magazinul din apropiere, potrivit poliţiei. Câteva ore mai târziu, ea a fost găsită cu arsuri pe corp într-o casă părăsită. A fost transportată la un spital, unde a murit mai târziu.

Responsabili ai poliţiei au declarat că suspectează un atac de natură sexuală înainte ca fetiţei să i se dea foc, însă raportul medico-legal încă nu a fost finalizat.

Elevi de la şcoli şi colegii, alături de activişti ai societăţii civile, comercianţi şi judecători au declanşat marţi proteste împotriva acestei crime pe străzile oraşului Chichawatni, în provincia centrală Punjab. O mulţime de postări în care se cere justiţie pentru fetiţă a invadat reţeaua socială Twitter.

„Am arestat pentru investigaţii mai mult de o duzină de persoane suspecte„, a anunţat miercuri pentru dpa inspectorul de poliţie Muhammad Amin.

„Aşteptăm rezultatele examenului medico-legal pentru a confirma atacul sexual”, a declarat Muhammad Abubakar, oficial al direcţiei administrative a spitalului din Chchawsati. Fetiţa avea arsuri pe mai mult de 70 la sută din suprafaţa corpului, a adăugat el.

O altă fetiță de șapte ani a fost violată în luna ianuarie

În ianuarie, violarea şi uciderea unei fetiţe de şapte ani în oraşul Kasur din Punjab a declanşat proteste la nivel naţional. După săptămâni de investigaţii, principalul suspect a fost arestat şi condamnat la moarte în patru cazuri pe care le-a mărturisit.

Cel puţin 11 copii sunt agresaţi în Pakistan în fiecare zi, potrivit organizaţiei non-profit Sahil, care luptă pentru drepturile copiilor.

CITEȘTE ȘI: A fost violată de propriul tată de la trei ani. Ea a dezvăluit acum motivul halucinant pentru care bărbatul făcea asta!

“Am fost violată de peste 1700 de ori până să împlinesc 12 ani!” Această femeie a povestit coșmarul prin care a trecut

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top