Connect with us
Putin anunță că nave ruseşti de război vor patrula permanent în Marea Mediterană

Externe

Putin anunță că nave ruseşti de război vor patrula permanent în Marea Mediterană

Nave ruseşti de război vor patrula permanent în Marea Mediterană. Acestea vor fi echipate cu rachete de croazieră Kalibr.

Nave militare ruse, echipate cu rachete de croazieră ‘Kalibr’, vor patrula ‘permanent’ anul acesta în Marea Mediterană pentru a contracara ameninţarea ‘teroristă’ în Siria.

Acolo armata rusă acţionează în sprijinul regimului lui Bashar al-Assad.

Informațiile au fost declarate în cursul zilei de miercuri, 16 mai, de preşedintele rus Vladimir Putin, într-o reuniune cu şefi ai armatei şi responsabili din industria militară rusă la Soci, informează agenţia de presă Belga.

„În acest an, din cauza menţinerii ameninţării teroriste în Siria, navele noastre echipate cu rachete de croazieră ‘Kalibr’ vor patrula în permanenţă în Marea Mediterană”. A declarat Putin, adăugând că, în general, pentru acest an sunt planificate 102 marşuri de antrenament ale navelor şi submarinelor ruseşti.

Putin a elogiat „acţiunile precise şi bine coordonate ale navelor şi submarinelor ruseşti în timpul operaţiunii din Siria şi loviturile cu rachete de croazieră care au provocat pagube importante teroriştilor” în Siria.

Citiți mai multe pe AIR24.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top