Connect with us
Accident în Kenya. Peste 40 de oameni au murit, după ce un camion-cisternă a lovit alte vehicule în Kenya. După acest moment, camionul a explodat.

Externe

Accident în Kenya. Un camion-cisternă a explodat pe o stradă aglomerată. Peste 40 de oameni au murit

Accident în Kenya. Peste 40 de oameni au murit, după ce un camion-cisternă a lovit alte vehicule. După acest moment, camionul a explodat.

Un accident în Kenya a produs panică printre locuitori. Tragedia s-a produs la marginea oraşului kenyan Naivasha, la nord-vest de Nairobi. Cel puțin alte 12 vehicule au fost cuprinse de asemenea de flăcări.

Eforturile de salvare au fost îngreunate de o grevă de cinci zile a medicilor și asistentelor. Aceștia au cerut salarii mai mari de la Guvern.

Un camion-cisternă a explodat pe o stradă aglomerată din Kenya. Peste 40 de oameni au murit
“Peste 30 de oameni au murit, sunt numeroşi răniţi, iar peste 11 vehicule au ars în urma accidentului de circulaţie de pe şoseaua Nairobi-Naivasha”. A anunţat un reprezentant al Unităţii Naţionale de Gestionare a Catastrofelor, Pius Masai, într-un comunicat.

Accident în Kenya. Șoferul ar fi pierdut controlul vehiculului

Șoferul ar fi pierdut controlul vehiculului la circa 80 de kilometri vest de capitala Nairobi, potrivit media locală.

Și în 2009, peste 100 de oameni au murit în oraşul Molo, din centrul ţării. Atunci, un camion care transporta ţiţei a ars.

Tot ieri seară, cel puţin 160 de oameni au murit după ce acoperişul unei biserici aglomerate s-a prăbuşit peste credincioşi. Accidentul s-a produs în Nigeria.

Citeste si: Acoperiș prăbușit peste credincioși într-o biserică din Nigeria. 160 de persoane au murit, până acum
Biserica Reigners din Uyo, capitala statului Akwa Ibom, se afla încă în construcţie. Muncitorii s-au grăbit să o termine la timp pentru ceremonia de sâmbătă. Fondatorul Akan Weeks urma să devină episcop, iar sute de credincioși erau prezenți.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top