Connect with us
Versuri scrise de Tupac, scoase la licitatie

Externe

Versuri scrise de mana de Tupac, estimate la 38.500 de dolari, scoase la licitatie online

Versuri scrise de mana de rapperul american Tupac, ce apartin melodiei ”Chasin’ Moments”, estimate la 38.500 de dolari, au fost puse in vanzare pe un site de licitatii de unul dintre foştii angajati ai artistului, informeaza nme.com, potrivit News.ro.

Citeste si: Un asteroid a primit numele Freddie Mercury, in onoarea cantaretului britanic care ar fi implinit luni 70 de ani

Citeste si: „Vocea Romaniei, „X Factor” si „Te cunosc de undeva”, sezon nou din acest weekend

Versurile, scrise de Tupac cu putin timp inainte de moartea sa, in anul 1996, sunt scoase la licitatie pe site-ul Moments In Time. Melodia a aparut in albumul postum ”Better Dayz”, din anul 2002.

Fostul angajat anonim al studioului artistului a pastrat versurile inca din anul 1996.
Pe site-ul Moments In Time au fost vandute recent mai multe obiecte ce i-au apartinut lui Tupac, inclusiv o scrisoare de dragoste scrisa de mana in timpul şcolii de actorie, adresata unei colege cu numele Beethoven. Scrisoarea a fost vanduta cu 35.000 de dolari.

Site-ul contine şi alte obiecte ce i-au apartinut lui Tupac puse in vanzare, pentru marcarea a doua decenii de la moartea sa, pe 13 septembrie.

Cel mai scump obiect scos la vanzare este o scrisoare pe care Tupac a scris-o in inchisoare, despre acuzatiile de hartuire sexuala, pentru care a fost condamnat la o perioada de detentie cuprinsa intre 18 luni şi patru ani şi jumatate. Inainte de a fi eliberat pe cautiune in octombrie 1995, in timp ce contesta condamnarea, Tupac a petrecut noua luni in inchisoarea Clinton Correctional din New York.

In timp ce se afla in detentie, Tupac a scris o scrisoare adresata editorului revistei Death Row Uncut, Nina Bhadresher, prin care i-a transmis ca işi doreşte sa inceapa un nou capitol in viata lui. Scrisoarea este scoasa la vanzare pentru 225.000 de dolari.

La eliberarea sa, Tupac a lansat albumul ”The 7 Day Theory”, sub numele Makaveli, care a fost mult mai intunecat decat lucrarile sale precedente.

Nascut pe 16 iunie 1971, Tupac Amaru Shakur, cunoscut şi sub numele de 2Pac, Makaveli şi Pac, a fost un artist american renumit pentru muzica sa, stilul lui de rap. Artistul a fost inclus in Guinness Book of World Records ca fiind rapperul cu cele mai multe vanzari de albume din lume, peste 120 de milioane, 65 de milioane doar in America.

Majoritatea cantecelor lui Tupac sunt despre viata grea din ghetouri, rasism, problemele din societate, şi, uneori, insulte adresate altor rapperi. Tupac este cunoscut pentru sustinerea egalitatii rasei şi egalitatea economica, precum şi pentru descrierea in detaliu a violentei, abuzului de droguri şi conflictelor cu legea.

Tupac a lansat albumele de studio ”2Pacalypse Now” (1991), ”Strictly 4 My N.I.G.G.A.Z…” (1993), ”Me Against the World” (1995) şi ”All Eyez on Me” (1996). Postum au fost lansate albumele ”The Don Killuminati: The 7 Day Theory” (1996), ”R U Still Down? (Remember Me)” (1997), ”Until the End of Time” (2001), ”Better Dayz” (2002), ”Loyal to the Game” (2004) şi ”Pac’s Life” (2006).

Rapperul a fost impuşcat in Las Vegas, dupa ce a fost implicat intr-o cearta la un hotel, şi şi-a pierdut viata şase zile mai tarziu, la University Medical Center of Southern Nevada, pe 13 septembrie 1996, la varsta de 25 de ani.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top