Connect with us
Horoscop aprilie 2018 Balanță – Oana Hanganu

Știri

Horoscop aprilie 2018 Balanță – Oana Hanganu

Horoscop aprilie 2018 Balanță – Oana Hanganu. Balanțele au mai multe responsabilități în familie sau dau mai mulți bani în casă. În plan financiar, șansa e de partea lor în ultima parte a lunii. În iubire, atitudinea lor se schimbă: țin cont mai mult de propriile dorințe.

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Balanță începe sub marcajul Lunii Albastre din 31 martie care a îndreptat atenția nativilor spre schimbările cu adevărat necesare în viața lor. În plus, Venus, planeta care le patronează pe Balanțe se află, din aceeași zi, în zodia Taur și le aduce ”noroc prin alții”, bani și cadouri.

Relațiile nativilor cu cei din jur vor fi favorizate de prezența Soarelui în zodia Berbec, iar cei singuri își pot întâlni, pe neașteptate, marea iubire așa cum anunță Uranus (planeta Surprizelor), prezent, de asemenea, în Berbec.

Dar tot în Berbec se află și Mercur, planeta Comunicării, în mers retrograd până în 15 aprilie. Iar Mercur retrograd va afecta nu doar comunicarea în cuplu, ci și relațiile de afaceri sau de colaborare, motiv pentru care li se recomandă să amâne demararea de noi proiecte sau semnarea de contracte sau schimbările majore de orice fel.

În 15 aprilie, Mercur va reveni la mersul direct și ”atmosfera” din ”casa Mariajului și a parteneriatelor” din astrogramă se va schimba. Mai mult, în Berbec va avea loc Luna Nouă din 16 aprilie și tot aici va ajunge și asteroidul Chiron, numit în astrologie ”Vindecătorul”.

Pentru Balanțe, mijlocul lui aprilie va aduce noi colaborări, noi afaceri, o nouă relație de iubire sau o nouă atitudine în relația existentă. Chiron în Berbec le va ajuta pe Balanțe să se schimbe și să țină cont mai mult de propriile interese și dorințe în orice relație.

În 18 aprilie, Saturn, planeta Responsabilității, va intra în mers retrograd în zodia Capricorn și va fi urmat, în 22 aprilie, de Pluton planeta Transformării.

În cazul Balanțelor, Saturn și Pluton retrograd pot aduce provocări în relația cu rudele, mai multe responsabilități față de familie sau cheltuieli necesare pentru reparații capitale sau pentru construirea unei case.

În 20 aprilie, Soarele va ajunge în zodia Taur, unde se află, deja, planeta Venus, care le patronează pe Balanțe. Timp de 4 zile, Soarele și Venus vor acționa împreună și vor dinamiza ”casa Banilor altora” din astrograma Balanțelor, oferindu-le nativilor o perioadă cu noroc financiar.

Horoscop aprilie 2018 Balanță – Oana Hanganu

În 24 aprilie, Venus se va muta în zodia Gemeni, iar pentru Balanțe va începe o perioadă favorabilă călătoriilor în străinătate sau studiilor. Resursele financiare nu vor lipsi pentru că Soarele aflat, încă, în zodia Taur le va aduce oportunități în acest sens.

Banii vor fi în atenția nativilor și la sfârșitul lunii pentru că Luna Plină din 30 aprilie va avea loc în zodia Scorpion (unde se află și Marele Benefic Jupiter, acum, retrograd) și în casa Banilor din astrograma lor. În jurul acestei date, Balanțele își pot găsi încă un job sau pot transforma un hobby într-o sursă de venit.

Horoscop lunar aprilie 2018 – Oana Hanganu – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚASCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top