Connect with us
Horoscop aprilie 2018 Fecioară

Știri

Horoscop aprilie 2018 Fecioară – Oana Hanganu

Horoscop aprilie 2018 Fecioară – Oana Hanganu. Fecioarele acordă mare atenție imaginii personale.

Cele care se îndrăgostesc de cineva de la serviciu își ascund sentimentele sub masca respectului și a aprecierii strict profesionale, dar adevărul iese, rapid, la iveală.

Horoscopul lunii aprilie 2018 pentru zodia Fecioară începe sub marcajul Lunii Pline din 31 martie care a îndreptat atenția nativilor spre resursele financiare și mulți dintre aceștia au reușit să își găsească noi surse de venit.

Până în 15 aprilie, Fecioarele nu se pot baza prea mult pe partener sau pe banii promiși de altcineva, pentru că Mercur retrograd acționează în ”casa Banilor altora” din astrograma lor.

Abia în a doua parte a lui aprilie, când Mercur va reveni la mersul direct, lucrurile se vor așeza și Fecioarele se vor bucura de tot felul de avantaje materiale și financiare.

Tranzitul lui Mercur este deosebit de important pentru Fecioare pentru că această  planeta le patronează. După ce Mercur va reveni la mersul direct, va fi și Lună Nouă în zodia Berbec.

Aceasta le va aduce Fecioarelor vești bune legate de o cerere de finanțare sau de veniturile partenerului de viață.

În 17 aprilie, asteroidul Chiron va intra în zodia Berbec și, sub influența acestuia, Fecioarele care au depins financiar de partener până acum vor face schimbările necesare pentru a se descurca singure, iar cele care au traume din trecut legate de intimitate și sexualitate, vor trece printr-un proces de vindecare.

În 18 aprilie, Saturn, planeta Responsabilității, va intra în mers retrograd în zodia Capricorn și va fi urmat, în 22 aprilie, de Pluton planeta Transformării. În cazul Fecioarelor, Saturn și Pluton în mers retrograd vor aduce provocări în plan sentimental sau în relația cu copiii.

În 20 aprilie, Soarele va intra în zodia Taur, unde se află, din 31 martie, Venus, planeta Iubirii. Timp de 4 zile, Soarele și Venus vor activa casa Străinătății și le vor mobiliza pe Fecioare să plece într-o călătorie sau le vor aduce o iubire de departe.

În 24 aprilie, Venus va intra în zodia Gemeni și le va ajuta pe Fecioare să fie admirate, ajutate, promovate și recompensate la serviciu. Nu este exclus, de asemenea, ca unii nativi să se îndrăgostească de un șef sau de un coleg cu mai multă experiență și să își ascundă adevăratele sentimente sub masca respectului și a aprecierii strict profesionale. În cele mai multe cazuri, însă, adevărul va ieși, rapid, la iveală.

Aflată în casa Carierei, planeta Venus poate anunța și obținerea unui job într-un domeniu legat de frumusețe, modă, cosmetică  sau le va motiva pe Fecioare să dea o mai mare atenție aspectului exterior, în special când merg la serviciu.

Aprilie se va încheia cu Luna Plină în zodia Scorpion, care ar putea să le aducă Fecioarelor un contract de colaborare avantajos sau o călătorie în interes personal ori invitații la evenimente ”cu ștaif”.

Dar, dacă vor să aibă o discuție lămuritoare cu cineva, inclusiv cu partenerul, trebuie să fie foarte atente la cuvintele pe care le rostesc și la reproșurile pe care le fac. Luna Plină în Scorpion accentuează sensibilitatea tuturor și cine se ceartă acum se împacă foarte greu.

Horoscop lunar aprilie 2018 – Oana Hanganu – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚASCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top