Connect with us
Horoscop aprilie 2018 Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop aprilie 2018 Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop aprilie 2018 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii își consolidează statutul pe care îl au în rețeaua profesională din care fac parte.

În plus, nu îi mai risipesc energia și resursele (inclusiv cele financiare), ci se concentrează doar pe adevăratele priorități.

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Gemeni le recomandă nativilor să aibă răbdare până după 15 aprilie pentru decizii, schimbări sau proiecte importante.

Până atunci, Mercur, care îi patronează, este retrograd în zodia Berbec și în casa Prietenilor din astrograma lor, care se referă și la planurile de viitor. Cu Mercur retrograd aici, Gemenii vor obosi oscilând între idealuri, speranțe sau obiective și planuri.

Primele două săptămâni din aprilie vor fi favorabile reluării unor legături și contacte, refacerii unor proiecte sau recapitulării materii pentru examene și concursuri. Soarele aflat în Berbec până în 20 aprilie îi va ajuta pe Gemeni să își consolideze relația cu prietenii și statutul în rețeaua profesională din care fac parte.

Imediat după revenirea planetei Mercur la mersul direct, va fi Lună Nouă în zodia Berbec, eveniment ce le poate aduce Gemenilor șansa de a întâlni persoane deosebite, care vor deveni prieteni pe viață sau care se vor implica în viitorul profesional al acestora. Importantă este și intrarea asteroidului Chiron în zodia Berbec, în ziua de 17 aprilie.

În astrologie, Chiron este numit ”Vindecătorul” și, pentru Gemeni, el poate aduce o mai înțeleaptă relație cu grupul de prieteni pentru că, în multe cazuri, acesta este o prioritate, devansând chiar relația cu partenerul de viață sau cu familia. Dar principalul efect al lui Chiron va fi cel legat de concentrare (pe o singură problemă, pe un singur proiect, pe o singură relație).

În 18 aprilie Saturn va intra în mers retrograd în zodia Capricorn, iar în 22 aprilie, va fi urmat de Pluton, tot în Capricorn. Saturn este planeta Responsabilității, iar Pluton, planeta Transformării.

Timp de câteva luni, Saturn și Pluton în mers retrograd vor da peste cap calcule și bugete și îi vor obliga pe nativi să își stabilească priorități clare și să nu-și risipească energia și resursele, inclusiv cele financiare, care vor fi limitate.

În 20 aprilie, Soarele va intra în zodia Taur, oferindu-le Gemenilor o perioadă de aproape 4 săptămâni în care să își analizeze viața, să se odihnească mai mult și să aibă grijă de sănătate, să pregătească noi proiecte, să își găsească protectori, adepți sau finanțatori și să se pregătească pentru luna în care Soarele va străluci în zodia lor.

În 24 aprilie, Venus va intra în zodia Gemeni, iar nativii se vor bucura de ajutorul planetei Iubirii în a-și consolida relația sentimentală sau în a-și întâlni partenerul dorit.

Aprilie se va încheia cu Luna Plină care va avea loc în zodia Scorpion și le va aduce nativilor Gemeni împliniri în plan profesional: un job mai bun, o promovare sau o mărire de salariu.

Luna Plină din 30 aprilie îi va motiva pe mulți Gemeni să ia în calul o afacere pe cont propriu, dar energie, resurse și noroc pentru demersuri concrete vor avea aceștia a doua parte a lunii viitoare.

Horoscop lunar aprilie 2018 – Oana Hanganu – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚASCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top