Connect with us
Horoscop aprilie 2018 Leu - Oana Hanganu

Știri

Horoscop aprilie 2018 Leu – Oana Hanganu

Horoscop aprilie 2018 Leu – Oana Hanganu. Leii care trebuie să plece în călătorii în prima parte a lunii trebuie să verifice cu atenție detaliile.

Din 18 aprilie, se impune o mai mare atenție acordată sănătății ori schimbarea dietei și a stilului de viață.

Horoscopul lunii aprilie 2018 pentru zodia Leu pune accent pe spiritul de aventură al nativilor și pe dorința lor de a călători, de a învăța lucruri noi și de a face pași importanți în dezvoltarea carierei.

Entuziasmul și ambiția le sunt susținute de Venus, aflată în casa Carierei și de Soare și Uranus care se află în zodia Berbec și în sectorul Călătoriilor și studiilor din astrogramă.

Dar tot în Berbec se află Mercur, în mers retrograd până la data de 15 aprilie. Astfel, pe cât posibil, nativii Leu ar trebui să evite călătoriile sau, dacă nu au cum , să verifice cu atenție detaliile, inclusiv cele legate de transport, cazare și asigurare.

Din 15 aprilie, Mercur va reveni la mersul direct și va aduce noi oportunități pentru Lei.

Iar Luna Nouă din data de 16 aprilie, care va avea loc în zodia Berbec, va aduce vești bune de la cineva din străinătate sau soluții pentru probleme juridice sau șansa de a studia la o instituție de prestigiu sau cu un profesor renumit.

În 17 aprilie, asteroidul Chiron va ajunge în zodia Berbec și și va provoca, în cazul Leilor, schimbări esențiale în sistemul de valori sau credințe ori îi va încuraja să se întoarcă la școală, pentru a aprofunda domeniile de care sunt cu adevărat interesați, indiferent de vârstă sau de opinia celor din jur.

În ziua de 18 aprilie, Saturn, planeta Responsabilității va intra în mișcare retrogradă în zodia Capricorn și va fi urmat de Pluton, planeta Puterii și a Transformării. Pentru Lei, Saturn și Pluton în mers retrograd în zodia Capricorn vor aduce provocări în plan profesional sau vor impune o mai mare atenție acordată sănătății sau schimbarea drastică a regimului de viață, a dietei sau a rutinei zilnice.

În ziua de 20 aprilie, Soarele va intra în zodia Taur, unde se află, deja, din 31 martie, planeta Iubirii, Venus. Timp de 4 zile, Soarele și Venus vor acționa împreună, dinamizând casa Carierei din astrograma Leilor.

În 24 aprilie, Venus se va muta în Gemeni și va armoniza relațiile nativilor Leu u prietenii, în timp ce Soarele va rămâne în Taur încă aproape 4 săptămâni.

Prezența Soarelui în casa Carierei este deosebit de importantă și benefică pentru Lei deoarece Soarele este cel care îi patronează și este aliatul lor cel mai puternic.

Aprilie se va încheia cu Luna Plină în zodia Scorpion, unde se află și Marele Benefic Jupiter, acum în mers retrograd.

În cazul Leilor,  Luna Plină și Jupiter retrograd vor influența relația cu familia, chestiunile casnice și problemele de patrimoniu. Nativii ar putea găsi acum rezolvarea la probleme mai vechi legate de patrimoniul familiei sau ar putea cumpăra, vinde ori închiria o casă.

Horoscop lunar aprilie 2018 – Oana Hanganu – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚASCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top