Connect with us
Horoscop aprilie 2018 Pesti- Oana Hanganu

Știri

Horoscop aprilie 2018 Pești- Oana Hanganu

Horoscop aprilie 2018 Pești- Oana Hanganu. Peștii au parte de provocări în plan financiar. Din acest motiv, mulți dintre ei renunță la obiceiul de a recurge la ”terapia prin cumpărături” atunci când sunt supărați sau copleșiți de probleme.

Horoscopul lunii aprilie 2018 pentru zodia Pești anunță provocări financiare, dar și soluții-surpriză. În prima parte a lunii, Soarele și planetele Uranus și Mercur se vor afla în zodia Berbec și în ”casa Banilor” din astrograma Pești.

Soarele va aduce noroc, Uranus, instabilitate, iar Mercur retrograd, tot felul de probleme.

De exemplu, banii așteptați de nativi vor ajunge cu întârziere sau vor ajunge la timp dar vor fi cheltuiți pentru reparații de care va avea nevoie mașina, calculatorul sau telefonul nativilor sau pentru plata, cu penalizările aferente, a unor facturi de care aceștia au uitat.

În 15 aprilie, Mercur va reveni la mersul direct și lucrurile se vor schimba. Mai mult, Luna Nouă din 16 aprilie va avea loc tot în zodia Berbec și le va aduce nativilor noi oportunități de câștig sau o nouă atitudine față de bani.

Această nouă atitudine va avea legătură și cu intrarea asteroidului Chiron, numit ”Vindecătorul”, în zodia Berbec, în data de 17 martie.

Chiron îi va vindeca pe nativii Pești de tendința de a rispi banii și de obiceiul de a recurge la ”terapia prin cumpărături” atunci când sunt supărați sau copleșiți de probleme.

În 18 aprilie, Saturn, planeta Responsabilității, va intra în mers retrograd în zodia Capricorn și va fi urmat, în 22 aprilie, de Pluton planeta Transformării. În cazul, Peștilor, Saturn și Pluton în mers retrograd vor aduce provocări în relația cu prietenii, mulți nativi renunțând la cei care i-au dezamăgit de prea multe ori.

În 20 aprilie, Soarele va intra în zodia Taur și timp de 4 zile va acționa în tandem cu planeta Venus, aflată aici din data de 31 martie. Soarele și Venus vor dinamiza sectorul social din astrograma Peștilor, iar aceștia vor călători, vor fi invitați la diferite evenimente sau se vor distra alături e cei dragi.

Venus și Soarele vor aduce armonie și în relația nativilor cu frații și le vor purta noroc în negocierea unor contracte sau afaceri.

Horoscop aprilie 2018 Pești- Oana Hanganu

În 24 aprilie, Venus va ajunge în zodia Gemeni și va aduce mai multă armonie și înțelegere în familia Peștilor. În plus le va purta noroc celor care lucrează de acasă ori sunt interesați de o afacere de familie.

Aprilie se va sfârși cu Luna Plină în zodia Scorpion, acolo unde se află și Marele Benefic Jupiter, acum retrograd. Luna Plină le va aduce Peștilor invitații de la prieteni din străinătate sau îi va motiva să ia decizii importante, cum ar fi stabilirea într-o altă țară.

Horoscop lunar aprilie 2018 – Oana Hanganu – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚASCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top