Connect with us
Horoscop aprilie 2018 Sagetator - Oana Hanganu

Știri

Horoscop aprilie 2018 Săgetător – Oana Hanganu

Horoscop aprilie 2018 Săgetător – Oana Hanganu. Săgetătorii ar trebui să nu pună preț pe declarațiile care li se fac în prima parte a lunii.

După 24 aprilie, cei singuri își întâlnesc jumătatea. În plan financiar, Saturn retrograd complică situația: banii vin, dar se duc pe datorii.

Horoscopul lunii aprilie 2018 pentru zodia Săgetător începe sub marcajul Lunii Albastre din 31 martie care i-a mobilizat pe nativi să își stabilească noi idealuri sau planuri de viitor și al intrării planetei Venus în sectorul Profesiei din astrograma lor, care îi ajută să aibă relații excelente cu șefii si colegii.

Venus este planeta Iubirii și, aflată în zodia Taur. Îi poate ajuta pe Săgetători să își întâlnească sufletul-pereche la serviciu sau într-un alt context profesional.

Soarele se află în zodia Berbec și în casa Iubirii din astrograma lor.

Tot aici se află și planeta Uranus, care poate aduce iubiri la prima vedere, dar și Mercur, planeta comunicării. Dar, până în 15 aprilie, Mercur va fi în mers retrograd și va provoca neînțelegeri, probleme de comunicare sau reveniri asupra unor declarații ori înțelegeri.

De aceea, în prima parte a lunii, Săgetătorii ar trebui să nu pună preț pe declarațiile de dragoste pe care le primesc.

Din 15 aprilie, Mercur revine la mersul direct și lucrurile se schimbă în bine. A doua zi, în zodia Berbec va avea loc Luna Nouă care poate aduce o nouă iubire sau o nouă atitudine în relația sentimentală, nativii devenind mai responsabili.

În data de 17 aprilie, tot în Berbec va ajunge și asteroidul Chiron, numit în astrologie, ”Vindecătorul”. Chiron îi va vindeca de orgoliu și de goana după aventuri de care suferă mulți nativi.

În 18 aprilie, Saturn, planeta Responsabilității, va intra în mers retrograd în zodia Capricorn și va fi urmat, în 22 aprilie, de Pluton planeta Transformării. În cazul Săgetătorilor, Saturn și Pluton în mers retrograd vor aduce provocări în plan financiar.

Unii Săgetători vor câștiga mai puțini bani din munca proprie, în timp ce alții vor fi nevoiți să acopere datorii mai vechi sau să investească mai mult în propria sănătate.

În 20 aprilie, Soarele va intra în zodia Taur și, până în 24 aprilie, va acționa în tandem cu Venus, aducându-le nativilor Săgetători oportunități profesionale sau promovări la actualul loc de muncă.

Horoscop aprilie 2018 Săgetător – Oana Hanganu

În 24 aprilie, Venus va intra în zodia Gemeni și va aduce mai multă afecțiune în relația de cuplu sau va spori șansele nativilor de a-și întâlni ”jumătatea”. Prezența planetei Venus în sectorul Parteneriatelor din astrogramă va avea efect pozitiv și asupra relațiilor de afaceri, de muncă sau de prietenie.

Aprilie se va încheia cu Luna Plină în zodia Scorpion. Pentru Săgetători, momentul va fi favorabil pentru relaxare și nu pentru acțiune sau noi afaceri, dar și pentru lămurirea unor probleme din trecut ori pentru găsirea de colaboratori și finanțatori pentru viitoarele proiecte.

Horoscop lunar aprilie 2018 – Oana Hanganu – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚASCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top