Connect with us
Horoscop aprilie 2018 Taur - Oana Hanganu

Știri

Horoscop aprilie 2018 Taur – Oana Hanganu

Horoscop aprilie 2018 Taur – Oana Hanganu. Taurii ”îi citesc” rapid pe cei din jur și stabilesc limite clare în relații. În iubire norocul le surâde chiar de la începutul lunii. În plan financiar, șansa e de partea lor după 24 aprilie.

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Taur anunță o perioadă norocoasă în plan sentimental. Venus, planeta Iubirii, se va afla în semnul Taurului până în ziua de 24 aprilie și va accentua farmecul nativilor, va aduce armonie în relațiile acestora și, în cazul celor singuri, va favoriza întâlnirea cu sufletul-pereche.

Dar, pentru că Mercur, planeta Comunicării, va fi în mers retrograd până la data de 15 aprilie, mulți Tauri vor fi tentați să trăiască din amintiri sau să reia legătura cu foști parteneri, adesea doar ”de dragul vremurilor bune de altădată”.

Schimbări în plan relațional se pot produce în a doua parte a lui aprilie, dar mai ales în jurul datei de 30 aprilie. Atunci va fi Lună Plină în zodia Scorpion și în casa Mariajului și a parteneriatelor din astrograma lor.

Mijlocul lunii aprilie va fi decisiv pentru mulți nativi Taur. În 16 aprilie va fi Lună Nouă în zodia Berbec, prilej excelent pentru ca Taurii să își clarifice planurile de viitor și să înceapă să lucreze discret la proiectele personale, să își găsească protectori sau finanțatori.

Din 20 aprilie, Soarele va ajunge în zodia lor și îi va ajuta să se remarce și să obțină succesul dorit. Dar pentru asta, nativii trebuie să țină cont de mesajele pe care le transmit planetele Saturn și Pluton aflate în Capricorn și în mers retrograd din zilele de 18, respectiv 22 aprilie. Saturn este planeta Responsabilității, iar Pluton, planeta Transformării.

Modul în care Taurii vor folosi puterea personală se va schimba, iar ambiția nu va mai fi principalul ”motor” în carieră. Va conta mai mult dorința de perfecționare, dar și de a-i ajuta pe alții.

În 24 martie planeta Venus va intra în zodia Gemeni, astfel că sectorul Banilor din astrograma Taurilor va fi puternic activat în ultima săptămână din aprilie.

Aprilie se va încheia cu Luna Plină care va avea loc în zodia Scorpion și care, așa cum menționat mai sus, va influența sectorul Parteneriatelor din astrograma Taurilor.

Pentru unii nativi, această Lună Plină poate fi și un moment de analiză a relațiilor și de stabilire a unor limite clare în raporturile cu ceilalți.

Va fi nevoie de astfel de limite pentru că asteroidul Chiron, aflat în zodia Berbec din data de 17 aprilie, îi va face pe Tauri deosebit de receptivi la energiile celor din jur. Dar tot Chiron le va accentua intuiția și îi va ajuta pe nativi să îi „citească„ rapid pe cei din jur.

Horoscop lunar aprilie 2018 – Oana Hanganu – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚASCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top