Connect with us
Horoscop lunar aprilie 2018 Oana Hanganu: Apar noi provocări pentru zodii

Știri

Horoscop lunar aprilie 2018 Oana Hanganu: Ce zodii au noroc în această lună

Horoscop lunar aprilie 2018 Oana Hanganu. Mercur revine la mersul direct, dar Saturn și Pluton își încep tranzitul retrograd prin zodia Capricorn. Apar noi provocări pentru zodii. Află cum va fi a doua lună de primăvară pentru tine!

Horoscopul pentru luna aprilie 2018 este marcat de câteva evenimente astrologice importante care vor influența toate zodiile.

După Luna Albastră și intrarea planetei Venus în zodia Taur în ultima zi de martie, primele două săptămâni ale lui aprilie vor fi dominate de tranzitul retrograd al planetei Mercur în zodia Berbec

Și de aspectele tensionate formate de planetele din zodia Capricorn (Marte, Pluton și Saturn) cu Soarele și Mercur retrograd din zodia Berbec. Vor urma 8 evenimente ”în cascadă” care vor aduce provocări, dar și oportunități pentru fiecare.

Iată care sunt principalele evenimente astrologice din aprilie 2018:

15 aprilie: Mercur va reveni la mersul direct și va rămâne în semnul Berbecului tot restul lunii martie;

16 aprilie: Lună Nouă în zodia Berbec;

17 aprilie:  în zodia Berbec va ajunge Chiron, asteroidul care este numit în astrologie ”Vindecătorul”. Chiron va rămâne în zodia Berbec timp de 7 ani;

18 aprilie: Saturn își va începe tranzitul retrograd în zodia Capricorn

20 aprilie: Soarele va intra în zodia Taur;

22 aprilie: Pluton își va începe tranzitul retrograd în zodia Capricorn;

24 aprilie: Venus va intra în zodia Gemeni;

30 aprilie: Lună Plină în Scorpion

Horoscop lunar aprilie 2018 Oana Hanganu – Află cum te influențează aceste evenimente astrale!

Berbecii  vor pune accent pe carieră și bani, chiar dacă  în prima parte a lunii vor avea sentimentul că bat pasul pe loc. În 15 aprilie va începe o perioadă excelentă pentru noi proiecte sau noi direcții în viață. Citește aici INTEGRAL.

Taurii ”îi citesc” rapid pe cei din jur și stabilesc limite clare în relații. În iubire norocul le surâde chiar de la începutul lunii. În plan financiar, șansa e de partea lor după 24 aprilie. Citește aici INTEGRAL.

Gemenii își consolidează statutul pe care îl au în rețeaua profesională din care fac parte. În plus, nu își mai risipesc energia și resursele (inclusiv cele financiare), ci se concentrează doar pe adevăratele priorități. Citește aici INTEGRAL.

Racii se vindecă de tendința de a personaliza relațiile de muncă și de dorința de a rezolva problemele colegilor de parcă aceștia ar face parte din familie. În plan sentimental, norocul celor singuri poate veni ”de pe internet”. Citește aici INTEGRAL.

Leii care trebuie să plece în călătorii în prima parte a lunii trebuie să verifice cu atenție detaliile. După 18 aprilie, se impune o mai mare atenție acordată sănătății ori schimbarea dietei și a stilului de viață. Citește aici INTEGRAL.

Fecioarele acordă mare atenție imaginii personale. Cele care se îndrăgostesc de cineva de la serviciu își ascund sentimentele sub masca respectului și a aprecierii strict profesional, dar adevărul iese, rapid, la iveală. Citește aici INTEGRAL.

Balanțele au mai multe responsabilități în familie sau dau mai mulți bani în casă. În plan financiar, șansa e de partea lor în ultima parte a lunii. În iubire, atitudinea lor se schimbă: țin cont mai mult de propriile dorințe. Citește aici INTEGRAL.

Scorpionii își doresc schimbări majore în plan profesional. În cuplu au parte de afecțiune și pasiune. În afaceri, trebuie să respecte cu strictețe contractele. Altfel, Saturn retrograd agravează consecințele. Citește aici INTEGRAL.

Săgetătorii ar trebui să nu pună preț pe declarațiile care li se fac în prima parte a lunii. După 24 aprilie, cei singuri își întâlnesc jumătatea. În plan financiar, Saturn retrograd complică situația: banii vin, dar se duc pe datorii. Citește aici INTEGRAL.

Capricornii trec printr-o perioadă de mari schimbări în plan  personal, aduse de Saturn și Pluton, în mers retrograd prin zodia lor. Vor începe să se aprecieze mai mult și asta se va vedea în relațiile ci cei din jur. Citește aici INTEGRAL.

Vărsătorii trebuie lămurească situații lăsate ”în coadă de pește” de mult timp și să învețe că ”gândirea pozitivă” nu e ”vorbă-n vânt” . La sfârșit de lună, atenția lor se îndreaptă spre cariera dorită cu adevărat. Citește aici INTEGRAL.

Peștii au parte de provocări în plan financiar. Din acest motiv,  mulți dintre ei renunță la obiceiul de a recurge la ”terapia prin cumpărături” atunci când sunt supărați sau copleșiți de probleme. Citește aici INTEGRAL.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top