Connect with us
Horoscop lunar iulie 2017 Balanță - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar iulie 2017 Balanță – Oana Hanganu

Horoscop lunar iulie 2017 Balanță – Oana Hanganu. Balanțele trebuie să „provoace” oportunitățile și să aibă așteptări realiste legate de salariu sau onorariu.

Balanțele încep luna iulie cu Soarele, însoțit de Marte și Mercur în sectorul Carierei din astrograma lor.

Citeste si: Horoscop Berbec/Horoscop TaurHoroscop GemeniHoroscop RacHoroscop LeuHoroscop FecioarăHoroscop BalanțăHoroscop ScorpionHoroscop SăgetătorHoroscop CapricornHoroscop VărsătorHoroscop Pești

În 22 iulie, Soarele se va muta în casa Prietenilor din astrogramă, unde va rămâne până în 23 august.

Primele 3 săptămâni din iulie vor fi, așadar, foarte aglomerate, Balanțele având numeroase oportunități profesionale.

Prezența planetei Marte în casa Carierei indică faptul că nativii nu trebuie să aștepte, ci să „provoace” oportunitățile.

Trebuie să facă primul pas în relațiile de colaborare pe care le doresc, trebuie să se promoveze, să ia legătura cu potențialii angajatori și să le propună proiecte etc.

Din 22 iulie,  Soarele se va muta în zodia Leu, iar atenția Balanțelor se va îndrepta spre consolidarea prieteniilor și colaborărilor, spre extinderea cercului profesional și a grupului de prieteni.

Din 5 iulie, planeta Venus, care le patronează pe Balanțe, va intra în zodia Gemeni, unde va rămâne până la sfârșitul lunii.

Aflată în Gemeni, planeta Venus va influența casa a IX-a din astrograma Balanțelor. Aceasta vizează relațiile cu persoane din alte țări, călătoriile în străinătate, dar și studiile și viața spirituală.

Balanțele pot primi o bursă ori un job în străinătate, pot pleca în călătorie în alte țări sau se pot înscrie la diferite cursuri.

Dar Venus în casa Străinătății poate însemna și întâlnirea sufletului pereche peste mări și țări.

În 6 iulie, Mercur va intra în zodia Leu, unde va sta până în 26 iulie și va favoriza afacerile derulate împreună cu prietenii sau proiectele care implică munca în echipă.

În 9 iulie va fi Lună Plină în zodia Capricorn și în casa Familiei din astrograma Balanțelor.

S-ar putea ca unele Balanțe să se mute în altă casă, iar altele să decidă că trebuie să își reamenajeze locuința.

Unele Balanțe vor investi în imobile, iar altele își vor ajuta rudele care se confruntă cu probleme financiare.

În 20 iulie, Marte va intra în zodia Leu, urmat de Soare, în 22 iulie.

În 23 iulie, tot în zodia Leu, va fi Lună Nouă, care le va aduce Balanțelor noi prieteni, noi colaborări, noi proiecte, dar și noi obiective profesionale.

În zodia Leu se află și Nodul Nord, legat de karmă și destin, care anunță mari schimbări în viața Balanțelor.

Dar Neptun, în mișcare retrogradă în zodia Pești și în casa Profesiei din astrograma Balanțelor, le cere acestora să își păstreze realismul în legătură cu job-ul actual/dorit și cu eventualele contracte și colaborări.

Balanțele trebuie să analizeze cu atenție ofertele pe care le primesc, să afle informații despre potențialual angajator sau partener de afaceri și să nu aibă pretenții exagerate legate de onorariu, salariu sau preț, în special după data de 26 iulie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top