Connect with us
Horoscop Oana Hanganu săptămâna 20-26 noiembrie 2017 - TAUR. Previziuni detaliate pentru nativii Taur în următoarea săptămână.

Știri

Horoscop lunar iulie 2017 Taur – Oana Hanganu

Horoscop lunar iulie 2017 Taur – Oana Hanganu. Taurii au succes și colaborări profesionale profitabile, dar trebuie să rezolve și probleme de familie.

Horoscopul lunii iulie pentru zodia Taur anunță succes în negocieri și colaborări profesionale profitabile, dar și nevoia de implicare a nativilor în rezolvarea unor probleme cu care se confruntă rudele apropiate, în special părinții.

Citeste si: Horoscop Berbec/Horoscop TaurHoroscop GemeniHoroscop RacHoroscop LeuHoroscop FecioarăHoroscop BalanțăHoroscop ScorpionHoroscop SăgetătorHoroscop CapricornHoroscop VărsătorHoroscop Pești

În primele 3 săptămâni din iulie, Soarele va lumina sectorul Comunicării din astrograma Taurilor și îi va ajuta nu doar în plan profesional, ci și personal.

Mai mult, planeta care îi patronează, Venus, se va afla, până în 5 iulie, chiar în zodia lor, ajutându-i să fie remarcați, apreciați și simpatizați.

Și, cum Venus este planeta Iubirii, nativii Taur pot atrage Iubirea, în special în primele zile ale lunii.

Din 5 iulie, Taurii pot atrage și banii. Nativii sunt, oricum, norocoși din punct de vedere financiar, dar în vara acestui an, intervenția lui Venus este mai bine venită decât oricând.

Asta, pentru că, până la sfârșitul lui august, Taurii sunt afectați de tranzitul retrograd al planetei Saturn în zodia Săgetător și în casa Banilor altora din astrograma Taurilor.

Din cauza acestuia, nativii Taur nu mai primesc, din partea rudelor, ajutorul financiar cu care erau obișnuiți sau, dacă solicită un credit, primesc mai puțin decât au sperat sau la serviciu se trece la diminuarea unor compensații sau bonusuri.

Iată de ce Taurii trebuie să profite de prezența lui Venus în casa Banilor lor, până în data 31 iulie.

Venus le va aduce tot felul de oportunități de a-și rotunji veniturile, dar nativii, mari amatori de lux și de frumos, trebuie să nu risipească banii, ci să facă economii. Astfel, influența lui Saturn va fi mai ușor de suportat.

Dar nu numai Venus îi va ajuta pe Tauri în luna iulie, ci și Mercur, planeta Comunicării și a Afacerilor.

În 6 iulie, Mercur se va muta din Rac în zodia Leu, unde va sta până în 26 iulie și va fi de partea nativilor Taur care vor dori să demareze ori să dezvolte afaceri de familie.

Luna Plină din data de 9 iulie va avea loc în zodia Capricorn și le va purta noroc Taurilor interesați de studiu și de perfecționare profesională sau de afaceri și călătorii în străinate

Luna Plină din 9 iulie poate veni și cu un eveniment special, care poate marca viața nativilor Taur, in special viața lor spirituală.

Un eveniment cu o puternică încărcătură energetică sau spirituală va fi și Luna Nouă din zodia Leu, din data de 23 iulie, care va avea un puternic impact asupra familiei Taurilor.

Luna Nouă va avea loc după numai o zi de la mutarea Soarelui în zodia Leu, alături de Mercur, Marte și de Nodul Nord (care este legat de karmă și destin).

Pentru unii nativi, Luna Nouă poate veni cu o nouă familie (de exemplu, prin căsătorie) sau cu o nouă structură a familiei (de exemplu, prin nașterea unui copil).

Pentru cei mai mulți Tauri, această Lună Nouă și ultima parte a lui iulie pot aduce un nou început în familie, după rezolvarea unor vechi probleme și tensiuni sau mai multe responsabilități fată de cei dragi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top