Connect with us
Horoscop mai 2018 Berbec - Oana Hanganu

Știri

Horoscop mai 2018 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop mai 2018 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii se fac remarcați în cercul profesional, luptă pentru o cauză în cadrul unei organizații sau își consolidează  rolul de lider în cadrul unui grup.

Unii prietenii vor fi deranjați de ambițiile Berbecilor, de tendința de a se impune sau chiar de succesul acestora.

Horoscopul lunii mai 2018 pentru zodia Berbec anunță o perioadă cu mari schimbări și neașteptate realizări în plan financiar, armonie în familie, contracte avantajoase, multe călătorii și multe invitații pe care le vor onora cu plăcere.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA |

SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORNVARSATOR | PESTI

Berbecii vor avea parte și de provocări, în special în prima parte a lunii, când sectorul Carierei din astrograma lor va fi influențat de un aspect tensionat format de Marte (planeta care îi patronează) și Pluton (planeta Transformării).

Unii nativi vor avea de susținut examene foarte dificile, alții vor avea concurenți sau adversari foarte puternici și nu întotdeauna corecți, în timp ce alții vor ”lupta” pentru a-și consolida statutul profesional.

În primele 3 săptămâni din mai, Soarele se va afla în ”casa Banilor” din astrograma Berbecilor, acolo unde va ajunge, în ziua de 13 mai, planeta Comunicării și călătoriilor, Mercur.

Până la sfârșitul lunii, când se va muta în Gemeni, Mercur va aduce multe oportunități financiare și multe idei, soluții și planuri prin care nativii își pot crește veniturile.

În ”casa Banilor” din astrograma Berbecilor va avea loc și Luna Nouă din data de 15 mai, când Berbecii pot primi vești bune legate de finanțele personale, pot fi promovați la actualul job sau găsesc noi surse de venit.

Horoscop mai 2018 Berbec: Uranus ajunge în Casa Banilor

Tot în data de 15 mai și tot în ”casa Banilor” va ajunge Uranus, planeta Surprizelor. Uranus va rămâne în sectorul financiar din astrograma Berbecilor timp de 7 ani și, în acest timp, va schimba nu doar norocul nativilor, ci și atitudinea lor față de bani.

Modul de autoevaluare și promovare personală și modul concret de câștigare a banilor (foarte mulți nativi își vor schimba cariera, domeniul de activitate sau partenerii de afaceri).

În ziua de 16 mai, Marte, planeta care îi patronează pe Berbeci, va intra în zodia Vărsător, încurajându-i pe nativi să se facă remarcați în cercul profesional, să lupte pentru o cauză în cadrul unei organizații sau să își asume ori, după caz, să își consolideze rolul de lider în cadrul unui grup.

Marte în Vărsător poate provoca tensiuni în relația cu prietenii deranjați de ambițiile Berbecilor, de tendința lor de a se impune sau chiar de succesul nativilor.

În ziua de 19 mai, planeta Iubirii, Venus, va ajunge în zodia Rac și va aduce mai multă armonie în relațiile Berbecilor cu rudele sau le va aduce noroc celor care au afaceri la domiciliu sau afaceri de familie.

În 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemeni și, până în iunie, va dinamiza sectorul comunicării din astrogramă, iar în 26 mai va fi Lună Plină în Săgetător, care va sprijini călătoriile, studiile, spiritul de aventură, interesul pentru alte culturi și pentru relații cu persoane din alte țări.

Luna mai se va încheia cu intrarea planetei Mercur în zodia Gemeni, care va aduce, pentru Berbeci, multe vești, călătorii, invitații, evenimente, negocieri, contracte și noi proiecte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top