Connect with us
Horoscop mai 2018 Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop mai 2018 Fecioară – Oana Hanganu

Horoscop mai 2018 Fecioară – Oana Hanganu. Fecioarele singure se îndrăgostesc de cineva din străinătate, renunță la tot și își urmează iubirea. Cele care au o familie călătoresc mai mult cu cei dragi.

În plan profesional, Fecioarele fac demersurile necesare pentru a obține un job mai bun, o promovare sau pentru a-și lansa propria afacere.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA |

SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORNVARSATOR | PESTI

Horoscopul lunii mai 2018 pentru zodia Fecioară anunță posibile câștiguri financiare, daruri și alte avantaje materiale pe care nativii le vor primi în prima parte a lunii, cât timp planetele Mercur și Uranus se vor mai afla în ”casa Banilor altora” din astrogramă.

Mercur este, de altfel, planeta care le patronează pe Fecioare și, din acest motiv, tranzitul său este foarte important.

Mercur, planeta Comunicării, afacerilor și călătoriilor va intra în zodia Taur în ziua de 13 mai și, până la sfârșitul lunii, va acționa în ”casa Străinătății” din astrograma Fecioarelor, ajutându-le să comunice sau să colaboreze profesional cu persoane din alte țări, să fie mai interesate de studiu și perfecționare profesională, dar și de călătorii.

Iar Luna Nouă din data de 15 mai, care va avea loc în aceeași zodie -Taur- le va aduce multor nativi Fecioară invitații le evenimente la care iau parte și persoane din străinătate sau chiar întâlnirea cu cineva anume care, în timp, va avea un impact deosebit în viața nativilor.

Și, pentru că la momentul de Lună Nouă,  Pluton și Saturn se află în casa Iubirii din astrogramă, s-ar putea ca mijlocul lunii mai să marcheze și  o schimbare majoră în viața sentimentală a Fecioarelor.

De exemplu, acestea se îndrăgostesc de cineva care trăiește în străinătate, renunță la tot ce au aici și își urmează iubirea.

Decizii neașteptate care pot avea legătură cu obținerea unui job sau cu stabilirea definitivă în străinătate pot fi luate nu doar în jurul datei de 15 mai, ci în următorii 7 ani!

Iar asta, pentru că, tot în ziua de 15 mai, planeta Uranus va intra în zodia Taur și, așa cum spuneam mai sus, în ”casa Străinătății” din astrograma Fecioarelor. Iar Uranus aduce propuneri, vești, decizii, evenimente, șanse neașteptate care schimbă total destinul unui om.

Interesul pentru schimbări în plan profesional va fi sprijinit și de intrarea planetei Marte în zodia Vărsător, în data de 16 mai. Iar Marte în Vărsător va acționa în sectorul Profesiei și sănătății din astrograma Fecioarelor.

În plan profesional, Marte le poate da Fecioarelor acel impuls necesar pentru a-și căuta un job mai bun,  pentru a începe o afacere personală sau pentru a -și consolida cariera sau pentru a obține o promovare.

În planul sănătății, Marte favorizează luarea unor decizii care privesc, de exemplu, renunțarea la anumite obiceiuri, practicarea unui sport sau schimbarea regimului alimentar.

Horoscop mai 2018 Fecioară: Se anunţă noroc în dragoste

În ziua de 19 mai, planeta Iubirii, Venus, va ajunge în zodia Rac și va armoniza relațiile Fecioarelor cu prietenii și principalii colaboratori, le va motiva să socializeze și să se promoveze mai mult.

Cu Venus în ”casa Prietenilor”, multe Fecioare pot transforma o relație de prietenie într-o poveste de dragoste.

În 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemeni, unde va ajunge, în 30 mai, și planeta Mercur. Soarele și planeta Mercur vor dinamiza ”casa Carierei” din astrograma Fecioarelor, anunțând multe schimbări pentru sfârșitul de mai și începutul de iunie.

Iar Luna Plină din data de 29 mai, va avea loc în zodia Săgetător și le va aduce Fecioarelor împliniri în viața de familie, profit în afaceri de familie, iar pentru nativii necăsătoriți, dorința intensă de a ”se așeza la casa lor”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top