Horoscop mai 2018 Leu – Oana Hanganu

30.04.2018
Horoscop mai 2018 Leu – Oana Hanganu

Horoscop mai 2018 Leu – Oana Hanganu. Leii încep o etapă de schimbări majore în carieră în 15 mai, când Uranus, planeta Schimbărilor neașteptate, va intra în sectorul carierei din astrograma lor.

În iubire, șansa este de partea lor la sfârșitul lunii. Tot atunci vin vești bune pentru cei ce doresc să devină părinți.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA |

SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORNVARSATOR | PESTI

Horoscopul lunii mai 2018 pentru zodia Leu anunță un interes deosebit pentru carieră în primele 3 săptămâni, după care nativii se vor concentra pe promovare, socializare, stabilire de strategii și planuri de viitor.

Până în 21 mai, Soarele se va afla în zodia Taur și în ”casa Carierei” din astrograma Leilor și și va ajuta să strălucească în societate și să obțină succesul dorit.

Tranzitul Soarelui este foarte important pentru nativii Leu deoarece îi patronează.

Iar intrarea planetei Mercur în aceeași ”casă a Carierei”, în ziua de 13 mai le va aduce Leilor noi oferte, contracte, călătorii în interes profesional sau întâlniri cu persoane care pot juca un rol decisiv în cariera lor.

Și tot în zodia Taur și în ”casa Carierei” din astrograma Leilor va fi Luna Nouă din data de 15 mai, eveniment care poate creiona un nou drum profesional pentru nativi.

Schimbările nu se vor opri aici. La jumătatea lui mai, va începe o perioadă de transformări, noutăți și surprize care vor schimba viața profesională nativilor, iar această perioadă va dura  7 ani.

De toate acestea va fi ”responsabil” Uranus, planeta Surprizelor, revoluțiilor, care va intra în zodia Taur, la câteva ore după Luna Nouă din 15 mai.

A doua zi, în 16 mai, planeta Marte va intra în zodia Vărsător și în sectorul Mariajului și al parteneriatelor din astrograma Leilor, anunțând spirit de inițiativă și plăcerea de a risca în afaceri, dar și pasiune în cuplu (în astrologie, Marte este planeta Războiului, dar și planeta Acțiunii și planeta Pasiunii).

Horoscop mai 2018 Leu: Ce le aduce nativilor venus în Rac

În ziua de 19 mai, Venus va ajunge în zodia Rac și va aduce, pentru Lei, tentații și aventuri secrete, împăcări cu foști parteneri, iertare în cuplu și refacerea armoniei sau nostalgii legate de perioada de început a relației actuale.

În plan profesional, Venus aflat în Rac va spori creativitatea nativilor și le va aduce succes prin reluarea unui hobby care le permite să-și exprime creativitatea.

În 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemeni și va dinamiza ”casa Prietenilor” din astrograma Leilor, unde va ajunge, în ziua de 30 mai, și planeta Comunicării, Mercur, anticipând o perioadă cu multe întâlniri și distracție, cu proiecte și noi planuri de viitor.

Și, după atâta interes pentru carieră, promovare și socializare, va veni și timpul pentru iubire. Acesta va începe în 29 mai, când va fi Lună Plină în zodia Săgetător și în ”casa Iubirii și a copiilor” din astrograma generală a Leilor.

Luna Plină le va aduce împliniri în iubire, dovezi de afecțiune de la partener, relații excelente cu copii, vești bune pentru Leii care doresc să devină părinți, iar, pentru nativii singuri, șansa de a-și întâlni sufletul-pereche.