Horoscop mai 2018 Peşti – Oana Hanganu

30.04.2018
Horoscop mai 2018 Peşti – Oana Hanganu

Horoscop mai 2018 Peşti – Oana Hanganu. Peștii primesc invitații la tot felul de evenimente, călătoresc în interes de afaceri și primesc informații interesante despre prieteni și colaboratori.

În plan sentimental, Cupidon le dă târcoale celor singuri, iar Venus aduce armonie în cuplurile ”cu vechime”. Luna se închie cu vești bune și succes în carieră.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA |

SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORNVARSATOR | PESTI

Horoscopul lunii mai 2018 pentru zodia Pești anunță surprize în plan financiar pentru prima parte a lunii, succes în afaceri și noroc în dragoste, pentru a doua parte a lunii.

Până în 15 mai, planeta Surprizelor, Uranus, va rămâne în zodia Berbec și în ”casa Banilor” din astrograma Peștilor, aducând șanse de câștig, dar și cheltuieli neașteptate. Tot în Berbec se va afla și planeta Afacerilor, Mercur.

În 13 mai, Mercur va intra în zodia Taur și îi va ajuta pe nativii Pești care au negocieri de purtat sau care trebuie să redacteze documente ori să plece în scurte călătorii.

În Taur va fi și Luna Nouă din data de 15 mai, care le poate aduce Peștilor șansa de a semna un nou contract de colaborare sau de a stabili un parteneriat de afaceri sau de a primi o invitație la un eveniment la care își doresc de mult să ia parte.

În aceeași zi, tot în zodia Taur va ajunge și planeta Uranus, care va rămâne aici timp de 7 ani. Pentru Pești, prezența planetei Uranus va dinamiza sectorul Comunicării și îi va ajuta pe Pești să socializeze mai mult, să ia parte la tot felul de evenimente și să îmbine utilul cu plăcutul, plecând în călătorii de afaceri, dar în zone pe care doresc să le viziteze.

Uranus în Berbec va amplifica interesul pentru studiu și dorința de afirmare a Peștilor și mulți nativi vor relua, în această perioadă, un curs ori o școală, se vor înscrie la programe de perfecționare în domeniul lor de activitate sau, din contră, se vor reorienta profesional.

În ziua de 16 mai, planeta Marte va intra în zodia Vărsător și va scoate la lumină un secret sau o informație care va schimba relația nativilor cu un prieten sau cu un partener de afaceri.

În 19 mai, planeta Venus va ajunge în zodia Rac și, pentru Pești, va începe o perioadă cu noroc în dragoste. Iar asta, pentru că Venus este planeta Iubirii, iar Racul patronează casa Iubirii Peștilor.

Venus în Rac va armoniza și relațiile nativilor cu proprii copii sau va aduce succes în afaceri cu produse și servicii dedicate celor mici.

În 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemeni, unde va fi urmat de Mercur, în ziua de 30 mai, influențând în mod pozitiv sectorul Casei și familiei din astrograma Peștilor, favorizând călătoriile, vizitele la rude și evenimentele de familie, dar și afacerile cu rudele.

Un alt eveniment important va fi Luna Plină din data de 29 mai, care va avea loc în zodia Săgetător și va activa sectorul Carierei din astrograma Peștilor. Luna Plină le va aduce vești foarte bune privind o promovare, o ofertă de muncă foarte avantajoasă ori vești despre câștigarea unui concurs de către nativi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *