Connect with us
Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 GEMENI. Rezolvi toate probleme cu banii

Știri

Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 GEMENI. Rezolvi toate probleme cu banii

Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 GEMENI. Gemenii au Soarele de partea lor pana pe 21 Iunie, iar din 9 Iunie se alatura si Venus.

Asadar, putem vorbi de o dispozitie buna in general, de capacitatea de a vedea mai senin viata, de dorinta de a arata mai bine, de a fi mai amabili si ingaduitori.

Farmecul personal sporeste, iar vitalitatea este buna, asa ca se pot ocupa si de programe terapeutice sau de diverse proceduri de infrumusetare.

Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 GEMENI – Situația financiară devine clară

Aspectul cel mai important pentru acesti nativi insa este legat de bani: afaceri, taxe, profit, imparteli, socoteli de tot felul.

Gemenii sunt destul de emotionali si sensibili in luna iunie cand vine vorba despre afaceri si bani sau pur si simplu au de rezolvat anumite aspecte materiale de care sunt atasate emotii si sentimente (poate fi vorba de chestiuni familiale, de compensarea unor experiente dureroase din trecut etc).

In orice caz, sa fie atenti la tot ce apare la suprafata, inclusiv emotii, temeri, sensibilitati legate de banii castigati sau asteptati, pentru acum se pot inchide niste capitole care au fost destul de frustrante sau se pot lamuri in sfarsit niste subiecte care au fost doar acoperite cand a fost vremea derularii lor in realitate.

Pot imparti ce au de impartit, se pot elibera de niste datorii care le-au luat din putere sau pot pune capat unor compromisuri financiare.

Horoscop lunar iulie 2019 – Nicoleta Svârlefus – Alege zodia ta

BerbecTaurGemeniRacLeuFecicoarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Astrocafe.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top