Connect with us
Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 VĂRSĂTOR - Experiențe de neuitat

Știri

Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 VĂRSĂTOR – Experiențe de neuitat

Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 VĂRSĂTOR. Foarte sensibila si delicata este in aceasta luna axa sanatatii si a muncii. Exista multa incarcatura emotionala acolo, un simt al datoriei foarte puternic, dar si nevoia imperioasa de a pune punct unui stil de viata cel putin nefavorabil.

Asadar, Varsatorii s-ar putea sa realizeze ca au un anumite obiceiuri, inclusiv alimentare, inca din copilarie, dar acestea nu le (mai) fac bine si e momentul sa renunte la ele.

De asemenea, isi pot da seama de o serie de cauze emotionale si conflicte care stau la baza ineficientei lor in anumite aspecte ale vietii sau a unor afectiuni medicale.

Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 VĂRSĂTOR – Experiențe de neuitat

In orice caz, exista potential de vindecare prin constientizare, iertare, compasiune, delimitare de trecut si de programe ale altor membri ai familiei.

In alta ordine de idei, luna iunie este bogata in experiente frumoase care sunt de tip sentimental sau tin de creativitatea ori de deschiderea acestor nativi in fata experientelor noi.

Unii Varsatori incep sa se expuna mai mult prin anumite talente pe care le detin, altii sunt mai deschisi sa traiasca aventuros si jucaus.

Horoscop Nicoleta Svârlefus pentru luna iulie 2019, Vărsător, realizat pentru Astrocafe.ro

Horoscop lunar iulie 2019 – Nicoleta Svârlefus – Alege zodia ta

BerbecTaurGemeniRacLeuFecicoarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Astrocafe.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top