Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 21-27 august 2017

17.08.2017
Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 21-27 august 2017

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 21-27 august 2017. Probleme cu banii, idile la serviciu, bârfe și jocuri de culise, dar și oportunități. Citește previziunile pentru toate zodiile!

Berbecii primesc un ajutor din partea astrelor: planeta Iubirii ajunge chiar în sectorul Iubirii din astrograma lor…Citește aici continuarea!

Taurii sunt apreciați la serviciu și se pot aștepta la o promovare. În familie, scapă de tensiuni și resentimente…Citește aici continuarea!

Gemenii sunt invitați la evenimente de la care nu pot să lipsească. Bugetul familiei va fi afectat, dar vor găsi soluții….Citește aici continuarea!

Racii demontează bârfe și critici incorecte și demonstrează cât de important este rolul lor în echipă….Citește aici continuarea!

Leii își schimbă atitudinea față de bani, devenind mai chibzuiți. În iubire, însă, fac risipă de declarații….Citește aici continuarea!

Fecioarele devin vedetele zodiacului, dar trebuie să își aleagă cu grijă interlocutorii. Indiscreția le poate costa!…Citește aici continuarea!

Balanțele au noroc: Luna Nouă le deschide calea către rețele profesionale din care trebuie să facă parte….Citește aici continuarea!

Scorpionii  se confruntă cu restricții financiare din cauza unor obligații familiale. La job: o posibilă idilă!…Citește aici continuarea!

Săgetătorii rezolvă probleme provocate de colegi sau găsesc soluții pentru situații care păreau fără ieșire….Citește aici continuarea!

Capricornii  sunt ‘între ciocan și nicovală” din cauza tensiunilor care apar între părinții lor și partener….Citește aici continuarea!

Vărsătorii află lucruri interesante despre partenerul de viață. Cei singuri își pot întâlni sufletul-pereche….Citește aici continuarea!

Peștii sunt tentați să renunțe la actualul job în favoarea unei noi colaborări. Ar trebui să nu se grăbească!…Citește aici continuarea!

Horoscopul săptămânii 21-27 august anunță evenimente importante în fiecare zi:

*luni, 21 august: Lună Nouă și eclipsă de Soare în zodia Leu. Este a doua Lună Nouă în zodia Leu, din acest an!

*marti, 22 august: conjuncția dintre Lună și Mercur retrograd în zodia Fecioară;

* miercuri, 23 august: Soarele intră în zodia Fecioară. Fecioarele devin vedetele zodiacului!

* joi, 24 august: careul dintre Venus și Uranus, care poate provoca tensiuni în familie;

 * vineri, 25 august: Saturn revine la mersul direct în zodia Săgetător, unde va rămâne până în decembrie;

* sâmbătă, 26 august: Venus intră în zodia Leu, unde va rămâne până în 20 septembrie;

* duminică, 27 august: Jupiter și Saturn se află în armonie, favorizând relațiile și parteneriatele.

În tot acest timp, planeta Mercur își continuă mișcarea aparent retrogradă în zodia Fecioară și provoacă tot felul de încurcături în domeniile pe care ld patronează (călătorii, comunicare, afaceri).

Cum ne influențează aceste evenimente aflați din horoscopul săptămânal detaliat pentru fiecare zodie!