Connect with us
Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 6 - 12 martie 2017. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie în parte.

Știri

Horoscop OANA HANGANU săptămâna 6 – 12 martie

Horoscop Oana Hanganu săptămâna 6 12 martie. Începem săptămâna optimişti, cu chef de viaţă şi de vorbă. Luna se află în zodia Gemeni încă din weekend şi ne dă energie din belşug, iar noi începem mai multe proiecte, dar ne plictisim rapid şi irosim timp preţios cu discuţii interminabile şi planuri fanteziste de viitor.

Citește horoscopul pentru fiecare zodie in parte mai jos in articol!

Până la ora 15, când Luna se mută în semnul Racului, avem un soi de detaşare ce riscă să fie considerată drept superficialitate de către şefi sau de partenerii de afaceri.

În ultima parte a zilei, cu Luna în Rac, devenim mult mai atenţi la dorinţele celor apropiaţi, vrem să le rezolvăm problemele iar, la serviciu, atmosfera este calmă iar şefii, înţelegători.

Dacă aveţi vreo problemă de familie pentru care trebuie să lipsiţi de la serviciu ori să plecaţi mai devreme acasă, profitaţi de acest tranzit al Lunii prin zodia Rac! Şefii vor fi mai dispuşi să vă asculte, să vă dea sfaturi şi chiar să vă învoiască ori să vă motiveze absenţele.

Important este să „prindeţi” momentul potrivit pentru că atunci când Luna trece prin zodia pe care o patronează, toţi suntem mai sensibili, mai altruişti, mai empatici dar… „avem toane”. Aşa că, dacă şeful este „în toane bune”, obţineţi ce doriţi. Dacă nu, riscaţi să fiţi privit cu suspiciune sau chiar admonestat.

Alegerea momentului potrivit în orice demers la serviciu sau în afaceri este necesară mai ales marţi, când Luna şi planeta Pluton sunt „în opoziţie”, dar şi miercuri, când se fac simţite efectele „careului” dintre Lună şi Marte.
În astfel de „conjuncturi astrale”, riscul unor certuri cu şefii este mai pronunţat decât de obicei, iar în cadrul companiilor sau instituţiilor, încîlcarea normelor este mai aspru sancţionată decât de obicei, la fel ca şi erorile sau întârzierile.

Revenind la tranzitul Lunii prin zodia Racului, trebuie subliniat faptul că acesta ne îndreaptă atenţia către familie şi cămin. Ne amintim de copilărie, de casa părintească, reluăm legătura cu rudele, iar relaţia cu părinţii (mai ales cu mama)mama capătă o însemnătate aparte.

În casa în care locuim simţim nevoia de schimbare şi ne redecorăm camerele ori facem planuri pentru cumpărarea unui apartament sau a unui teren.

Miercuri seara, Luna se va muta în zodia Leu, iar dorinţa de a obţine succesul va fi deosebit de puternică nu doar în cazul persoanelor născute în zodiile de foc. Spriritul de competiţie va lăsa în umbră spiritul de echipă, dar nicio victorie incorectă nu va rămâne nesancţionată.

Până sâmbătă la miezul nopţii, când Luna va intra în zodia Fecioară, cariera va fi pe primul plan.
În 11 martie, când Luna va fi „în opoziţie” cu planeta Neptun, mulţi oameni de succes pot trece prin momente în care vor regreta lipsa echilibrului dintre viaţa personală şi profesie.

Opoziţia Lună – Neptun poate fi însoţită şi de dezamăgiri în dragoste, cu atât mai mult cu cât, încă din 4 martie, planeta Iubirii, Venus, este „în mers retrograd” şi dă peste cap multe relaţii.

În ultima zi din săptămână, 12 martie, are loc faza de Lună Plină. În aceeaşi zi, se formează şi opoziţia dintre Lună şi Mercur (planeta care patronează chiar zodia Fecioarei), dar şi un careu între Mercur şi Saturn. Tot acest context astral provoacă sentimente de nemulţumire pentru că timpul pare că trece mult prea greu şi toate se întâmplă cu prea multe sacrificii sau după prea multă aşteptare.

În cupluri domneşte spiritul critic iar partenerii ajung foarte greu la un numitor comun, fiecare susţinându-şi cu îndârjire, punctele de vedere. Relaţiile în care existau, deja, tensiuni, pot resimţi această Lună Plină ca pe o adevărată provocare.

Din fericire, în seara zilei de 13 martie, Luna va intra în zodia Balanţă unde se află „Marele Benefic” Jupiter şi atunci potfi găsite soluţii de compromis.

Luna Plină din 12 martie este evenimentul astrologic principal al săptămânii, dar un alt eveniment important pentru toate zodiile se petrece în data de 10 martie, când Marte, „planeta Acţiunii” (dar şi „planeta Războiului”) părăseşte zodia Berbec şi se mută în zodia Taur, unde va rămâne toată luna.

Tranzitul lui Marte în semnul Taur ne va ajuta să fim mai răbdători, să nu luăm decizii pripite şi să nu ne asumăm riscuri mai puţin calculate. Iar combinaţia Mercur în zodia Taur – Lună Plină în Fecioară poate însemna pentru mulţi dintre noi un moment de maturizare şi de „întoarcere” la realism şi pragmatism.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) şi cele de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător) sunt cele mai afectate de tranzitele săptămânii.

Dintre zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti), influenţată în mod special este zodia Peşti, iar dintre zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător), în mod special influenţată este Balanţa.

Ce au pregătit astrele pentru fiecare semn zodiacal

BERBEC– Cel mai important eveniment astrologic al săptămânii, Luna Plină din data de 12 martie, are loc în „casa Profesiei” din astrograma dvs, iar asta înseamnă că… CITEȘTE CONTINUAREA HOROSCOPULUI PENTRU BERBEC

TAUR– Din 10 martie, când Marte intră în zodia dvs, deveniţi mult mai autoritar, iar cuvântul dvs… CITEȘTE CONTINUAREA HOROSCOPULUI PENTRU TAUR

GEMENI– Primiţi bani! Nu chiar de luni, ci de marţi, când Luna intră în zodia Rac şi „activează” sectorul financiar din… CITEȘTE CONTINUAREA HOROSCOPULUI PENTRU GEMENI

RAC– Pentru dvs, deosebit de importantă este ziua de 10 martie, când planeta Marte intră în zodia Taur, adică în sectorul… CITEȘTE CONTINUAREA HOROSCOPULUI PENTRU RAC

LEU– Luna Plină din 12 martie va ocupa sectoul Financiar din astrograma dvs. Sunteţi, aşadar, unul dintre favoriţii astrelor în această săptămână… CITEȘTE CONTINUAREA HOROSCOPULUI PENTRU LEU

FECIOARĂ– Pentru dvs, astrele au pregătit o săptămână specială, pentru că fenomenul de Lună Plină din 12 martie va alea loc exact în zodia dvs…. CITEȘTE CONTINUAREA HOROSCOPULUI PENTRU FECIOARĂ

BALANȚĂ– Începeţi săptămâna cu o puternică susţinere astrală în domeniul carierei, zilele de 7, 8 şi 9 fiind pline de… CITEȘTE CONTINUAREA HOROSCOPULUI PENTRU BALANȚĂ

SCORPION– Pentru Scorpioni, principalul eveniment al săptămânii este intrarea planetei Marte în zodia Taur, aspect care… CITEȘTE CONTINUAREA HOROSCOPULUI PENTRU SCORPION

SĂGETĂTOR– Faza de Luna Plină din 12 martie are loc în sectorul Carierei din astrograma dvs, deci vine cu o… CITEȘTE CONTINUAREA HOROSCOPULUI PENTRU SĂGETĂTOR

CAPRICORN– Şi în această săptămână, atenţia dvs se va îndrepta spre familie, iar atunci când Luna va fi în zodia Rac, dorul de… CITEȘTE CONTINUAREA HOROSCOPULUI PENTRU CAPRICORN

VĂRSĂTOR– Astrele v-au pregătit o săptămână extraordinară pentru carieră: chiar de luni seara, Luna intră în „casa Profesiei”… CITEȘTE CONTINUAREA HOROSCOPULUI PENTRU VĂRSĂTOR

PEȘTI– În această săptămână, zilele dvs norocoase sunt 8 şi 9 martie, când se formează un „sextil” între Soarele aflat în zodia dvs şi… CITEȘTE CONTINUAREA HOROSCOPULUI PENTRU PEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top