Connect with us
Horoscop săptămânal 11 - 17 iunie 2018 Taur - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 17-23 iulie 2017 Berbec – Oana Hanganu

Berbecii sunt puși pe harță și dau vina pe alții pentru greșelile lor. În plan sentimental, se anunță schimbări majore.

Horoscopul săptămânii 17-22 iulie pentru zodia Berbec începe cu o zi de luni complicată, nativii nefiind foarte inspirați în afaceri sau investiții.

Citeste si: Horoscop Berbec / Horoscop Taur / Horoscop Gemeni / Horoscop Rac / Horoscop Leu / Horoscop Fecioară / Horoscop Balanță /  Horoscop Scorpion /  Horoscop Săgetător / Horoscop Capricorn / Horoscop Vărsător /  Horoscop Pești

În plus, au chef de ceartă, de parcă alții ar fi vinovați pentru alegerile lor. Seara în familie se anunță a fi una tensionată, totul pornind de la bani.

Marți, Berbecii încearcă să dreagă busuiocul, dar șansele de împăcare cu partenerul sunt reduse în prima parte a zilei.

Nici la serviciu situația nu este foarte calmă pentru că Berbecii dau vina pe colegi pentru erori sau întârzieri și nici prea cooperanți nu sunt.

Spre seară,lucrurile par să se mai așeze: nativii își recapătă simțul umorului și disponibilitatea de a lucra în echipă.

Acasă, ajung cu mici daruri de împăcare și gestul lor este apreciat.

Miercuri este o zi armonioasă, atât în familie, cât și la locul de muncă. Seara, Berbecii vor ieși în oraș cu persoana iubită sau vor primi acasă oaspeți dragi.

Joi, planeta Marte va intra în zodia Leu, aducând, pentru Berbeci, un plus de pasiune în relația de cuplu, dar și gelozie și suspiciune.

Vineri, Berbecii vor flirta cu frenezie, iar oportunitățile amoroase nu vor lipsi. Unii nativi se vor lăsa duși de val și vor ceda ispitei.

În weekend, viața sentimentală a Berbecilor va trece prin schimbări importante, în special în cazul nativilor singuri.

Sâmbătă, Soarele va intra în zodia Leu și în casa Iubirii din astrograma Berbecilor, iar duminică va fi Lună Nouă tot în casa Iubirii din astrograma lor.

Tot aici se vor afla și planetele Marte și Mercur. Prima, este responsabilă cu acțiunea și pasiunea, iar a doua este planeta Comunicării.

Berbecii se vor îndrăgosti, vor face declarații și vor încerca să impună un ritm alert relațiilor sentimentale în care se vor implica sau în care sunt, deja, implicați.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top