Connect with us
Horoscop săptămânal 17-23 iulie 2017 Oana Hanganu. Previziunile săptămânale ale astrologului Oana Hanganu pentru fiecare nativ din zodiac!

Știri

Horoscop săptămânal 17-23 iulie 2017 Oana Hanganu. Probleme de familie pentru unele zodii

Soarele intră în zodia Leu. Aici se află, deja, Capul Dragonului, legat de karmă și destin. Citește previziunile pentru fiecare zodie!

Berbecii sunt puși pe harță și dau vina pe alții pentru greșelile lor. În plan sentimental, se anunță schimbări majore. Horoscop Berbec.

Taurii își redecorează casa și trebuie să își planifice cu prudență cheltuielile. Altfel, „topesc” tot bugetul familiei. Horoscop Taur.

Gemenii trebuie să fie prudenți la volan. Planeta Marte intră în sectorul Călătoriilor din astrograma lor! Horoscop Gemeni.

Racii renunță la prietenii care îi caută doar când au nevoie de ajutor. Atenția lor se îndreaptă spre familie. Horoscop Rac.

Leii sunt protejați de astre. Pentru ei începe o perioadă cu schimbări karmice și numeroase oportunități. Horoscop Leu.

Fecioarele se pot trezi cu o avalanșă de reproșuri „servite”, din cauza geloziei, de partenerul de viață. Horoscop Fecioară.

Balanțele trebuie să fie mai selective în ceea privește persoanele cu care își petrec timpul sau cu care colaborează. Horoscop Balanță.

Scorpionii sunt dezamăgiți de persoana iubită. Acesta nu pare impresionată de problemele nativilor. Horoscop Scorpion.

Săgetătorii mediază relația dintre părinți și partener. La serviciu, au probleme, dar și protectori. Horoscop Săgetător.

Capricornii află că pot pierde o promovare meritată. Frustrările de la job provoacă tensiuni acasă. Horoscop Capricorn.

Vărsătorii sunt prea interesați de trecutul sentimental al partenerului. Indiscreția lor nu este apreciată! Horoscop Vărsător.

Peștii renunță nu doar la tabieturi, ci și la relații toxice. În cuplu, empatia și afecțiunea anuleazăorice conflict. Horoscop Pești.

Horoscopul săptămânii 17-23 iulie este marcat de 3 evenimente principale:

* 20 iulie: Marte intră în zodia Leu
* 22 iulie: Soarele intră în zodia Leu
* 23 iulie: Luna Nouă în zodia Leu.

Un alt eveniment important va fi conjuncția dintre Soare și Marte, din ziua de 23 iulie.

Intrarea planetei Marte în zodia Leu ne va ajuta să fim mai siguri pe noi, mai dornici de a ne afirma, mai dispuși să riscăm, să investim, să acționăm și să facem primul pas în relații și colaborări.

Timp de 6 zile, între 20 și 26 iulie, Marte va lucra în echipă cu planeta Comunicării, Mercur, aflată, de asemenea, în zodia Leu.

Această combinație astrală ne va determina să spunem lucrurilor pe nume, să nu ne ferim de adevăr și să nu ne pese prea mult de efectul vorbelor noastre.

De aici, din păcate, pot izbucni și conflicte pe care intrarea Soarelui în zodia Leu, în ziua de 22 iulie, le poate amplifica.

Soarele va accentua orgoliile, dorința de a domina, de a conduce sau de a avea ultimul cuvânt.

De altfel, săptămâmana se va încheia cu o conjuncție între planeta Marte și Soare, în zodia Leu.

Iar în zodia Leu se află, din 9 mai, Nodul Nord sau Capul Dragonului. Nodul Nord este unul dintre cei doi piloni ai Axei Destinului, care anunță obligațiile noastre karmice.

La nivel general, Nodul Nord în Leu ne cere să ne punem în valoare ceea ce destinul ne-a oferit: calități, informații, talent, experiență etc.

Dar riscul izbucnirii unor conflicte, din cauza orgoliilor și ambițiilor va fi foarte mare și se va regăsi și în săptămâna care va urma.

Cristalele- talisman pentru această săptămână sunt cuarțul roz și lapis lazuli.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top