Connect with us
Horoscop săptămânal 29 mai-4 iunie 2017 Oana Hanganu. Ce surprize a rezervat săptămâna viitoare pentru toate zodiile.

Știri

Horoscop săptămânal 29 mai-4 iunie 2017 Oana Hanganu. Surprize în dragoste pentru zodii.

Horoscop săptămânal 29 mai-4 iunie 2017 Oana Hanganu. Predicții astrologice pentru fiecare zodie.

Berbecii arată că pot lucra în echipă dar nu rezistă tentației de a o face pe șefii. Acasă, acaparează orice discuție. Aici ai Horoscop complet Berbec!

Taurii intensifică flacăra pasiunii în cuplu. Cei care s-au lăsat atrași în aventuri revin cu picioarele pe pământ. Aici ai Horoscop complet Taur!

Gemenii trebuie să nu uite că prea multe mofturi și pretenții înseamnă probleme în cuplu, dar și la serviciu. Aici ai Horoscop complet Gemeni!

Racii  au mult de lucru și găsesc soluții pentru problemele de care ar trebui să se ocupe altcineva. Aici ai Horoscop complet Rac!

Leii singuri frâng multe inimi dar nu renunță la „libertatea” lor. Cei care au o relație ar trebui să ignore „tentațiile”! Aici ai Horoscop complet Leu!

Fecioarele trebuie să renunțe la spiritul critic exagerat. Doar așa vor primi ajutorul de care au nevoie. Aici ai Horoscop complet Fecioară!

Balanțele renunță la diplomația care le caracterizează și spun lucrurilor pe nume, cu orice risc. Aici ai Horoscop complet Balanță!

Scorpionii pot să își facă bagajele! Astrele îi susțin pe cei care vor să plece în călătorii peste mări și țări. Aici ai Horoscop complet Scorpion!

Săgetătorii pot fi luați prin surprindere de declarația de dragoste a unui colaborator mai vechi. Aici ai Horoscop complet Săgetător!

Capricornii trebuie să se apere în fața șefilor. Cineva încearcă să scoată castanele din foc cu mâna lor. Aici ai Horoscop complet Capricorn!

Vărsătorii se află între ciocan și nicovală: persoana iubită și cel mai bun prieten sunt „în război”. Aici ai Horoscop complet Vărsător!

Peștii investesc în propria imagine. Din 4 iunie, începe o perioadă plină de pasiune în viața lor sentimentală. Aici ai Horoscop complet Pești!

Săptămâna 29 mai-4 iunie este una marcată de „combinații astrale” care aduc schimbări esențiale pentru toate zodiile.

Cel mai important eveniment astrologic al săptămânii este intrarea planetei Marte în zodia Rac, în data de 4 iunie.

Planeta Marte va rămâne în zodia Rac până în data de 20 iulie, când se va muta în semnul Leului.

Cât timp Marte se va afla în zodia Rac, FAMILIA va deveni centrul nostru de interes, emoțiile vor fi mai profunde, iar dorința de a ne întoarce în casa părintească sau de a depăna amintiri va fi deosebit de intensă.

Aflat în zodia Rac, Marte ne va motiva să ne întoarcem în locurile natale, chiar și numai pentru scurt timp, pentru că acolo ne putem „încărca bateriile”, cu adevărat.

Perioada cu Marte în Rac este potrivită pentru celebrarea înaintașilor, pentru refacerea legăturii spirituale cu trecutul și pentru a vindecarea eventualelor răni sufletești.

Cât timp planeta Marte se va afla în zodia Rac, atenția noastră se va îndrepta și spre tradiții și istorie și spre valorile naționale.

În astrologie, Marte este considerată „planeta Războiului” și de aceea, cât timp Marte se va afla în Rac (zodie legată în special de Familie), vom fi preocupați mai mult decât oricând de interesul familiei, de patrimoniul familiei, de respectul pentru părinți și de relațiile cu rudele.

Cât timp a stat în zodia Gemeni, Marte ne-a motivat să facem cât mai multe lucruri într-o perioadă surtă de timp, să ne întâlnim cu cât mai multă lume, să comunicăm, să socializăm.

Marte în Rac ne va motiva să ne întoarcem la familie, despre care arhiepsicopul Desmond Tutu, Laureat al Premiului Nobel pentru Pace spunea că este „cel mai important dar” pe care Dumnezeu îl face oamenilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top