Connect with us
Horoscop săptămânal 31 iulie - 6 august 2017 Oana Hanganu. Patru zodii au Planeta Iubirii de partea lor!

Știri

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2017 Oana Hanganu. Patru zodii au Planeta Iubirii de partea lor!

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2017 Oana Hanganu.: 4 zodii au, de partea lor, Planeta Iubirii. Află care sunt acestea și ce se întâmplă cu celelalte zodii!

Berbecii au probleme din cauza unor discuții aprinse cu colegii și vor să își caute un alt job. Să nu se grăbească! Horoscop complet Berbec Aici!

Taurii trebuie să aibă grijă de acte, mai ales dacă pleacă în călătorie. O copie legalizată e întotdeauna bine venită. Horoscop complet Taur Aici!

Gemenii trebuie să respecte ierarhia chiar dacă sunt prieteni cu șefii. Altfel, pot avea surprize neplăcute. Horoscop complet Gemeni Aici!

Racii vor să își viziteze părinții și  insistă ca partenerul să îi însoțească. Dacă sunt refuzați, ‘vor tuna și fulgera”. Horoscop complet Rac Aici!

Leii  renunță la colaborările în care nu sunt apreciați așa cu merită. Șansa lor adevărată  vine din străinătate. Horoscop complet Leu Aici!

Fecioarele sunt criticate de rude pentru decizii recente și fac cheltuieli care pun presiune pe bugetul familiei. Horoscop complet Fecioară Aici!

Balanțele au succes și câștiguri pe măsură. Venus, care le guvernează, intră în casa Carierei din astrograma lor. Horoscop complet Balanță Aici!

Scorpionii au parte de schimbări la locul de muncă: un nou sediu, un nou program de lucru sau un nou șef. Horoscop complet Scorpion Aici!

Săgetătorii se îndrăgostesc la prima vedere sau se vindecă pe neașteptate, de o iubire pe care o credeau perfectă. Horoscop complet Săgetător Aici!

Capricornii se bucură de armonie în cuplu, iar cei singuri își pot găsi jumătatea. Planeta Iubirii e de partea lor. Horoscop complet Capricorn Aici!

Vărsătorii primesc multe invitații, dar trebuie să fie selectivi. Contează mult persoanele în compania cărora se afișează! Horoscop complet Vărsător Aici!

Peștii au noroc în dragoste, dar se concentrează pe carieră. Consideră că toți cei care îi iubesc îi iubesc oricum. Horoscop complet Pești Aici!

Horoscopul săptămânii 31 iulie-6 august este marcat de două evenimente astrologice importante:

* 31 iulie: Venus intră în zodia Rac;

* 3 august: Uranus își începe tranzitul retrograd în zodia Berbec.

Fiecare dintre aceste evenimente va avea efecte asupra tuturor zodiilor.

* Intrarea planetei Venus în zodia Rac, în ziua de 31 iulie, va amplifica dorința noastră de a petrece cât mai mult timp cu familia, de a ne exprima recunostința față de părinți și de a ne transforma casa într-o adevărată oază de liniște, armonie și afecțiune.

În plan sentimental , planeta Venus aflată în zodia Rac va favoriza relațiile „de modă veche” dominate de romantism, tandrețe, respect și fidelitate.

* Intrarea planetei Uranus în mers retrograd, în zodia Berbec, în ziua de 3 august, va aduce schimbări neașteptate și va favoriza reluarea unor proiecte majore personale.

Uranus retrograd ne ajută să fim originali și creativi și ne îndeamnă să luăm deciziile necesare, dar amânate sau evitate până acum, din diferite motive.

Cristalele care ne pot fi de folos în această săptămână sunt Piatra Soarelui și cuarțul roz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top