Connect with us
Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu - Leu

Știri

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu – Leu

Leii nu-s în formă maximă, iar perioada următoare este perfectă pentru vacanță. Familia este prioritatea lor, iar în plan profesional, proiectele noi ar trebui să mai aștepte.

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 pentru zodia Leu anunță o perioadă norocoasă în plan sentimental și potrivită pentru vacanță, odihnă și relaxare, pentru reluarea legăturii cu prieteni vechi sau foști colaboratori. Protectele sau afacerile noi ar trebui să mai aștepte până când Soarele va intra în zodia Leu.

BERBEC TAUR GEMENI | RAC LEU FECIOARA BALANTA | SCORPION SAGETATOR CAPRICORN| VARSATOR PESTI 

Totuși, ziua de luni, 18 iunie, cu Soarele aflat, încă, în zodia Gemeni și Luna aflată în zodia Leu, va fi potrivită pentru discutarea și stabilirea unor planuri de viitor împreună cu prietenii sau principalii colaboratori.

În ziua de marți, 19 iunie, planeta Neptun va intra în mers retrograd în zodia Pești și, până în noiembrie, le va aduce Leilor schimbări în plan financiar.

Neptun retrograd va favoriza (re)întâlnirea nativilor cu persoane care vor dori să investească în proiectele lor, va favoriza reluarea unor colaborări sau, din contră, va scoate la lumină secrete despre parteneri de afaceri în care Leii aveau încredere.

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu – Leu

Neptun retrograd poate aduce și moșteniri neașteptate sau finanțări-surpriză.

Miercuri, 20 iunie, va fi o zi cu multe întâlniri, conversații sau drumuri scurte, iar joi va începe o perioadă perfectă pentru vacanță.
Joi, 21 iunie, Soarele va intra în zodia Rac și în casa Trecutului și secretelor din astrograma Leilor. Pentru aceștia, urmează o lună de zile în care ar fi mai bine să se odihnească decât să se ocupe de noi proiecte și afaceri. Acestea ar trebui amânate până când Soarele va intra în zodia Leu.

Dar, pentru că în zodia Rac se află și planeta Afacerilor și comunicării, Mercur, Leii pot profita de acest context astral și pot avea succes cu proiectele aflate în derulare sau își pot reface legătura cu foști colaboratori.
Sfîrșitul săptămânii va îndrepta atenția Leilor spre familie pentru că Luna se va afla în sectorul Casei și familiei din astrogramă, alături de Marele Benfic Jupiter.
Va fi o perioadă foarte bună pentru Leii care vor să se mute în casă nouă, pentru cei care se căsătoresc sau au de rezolvat probleme patrimoniale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top