Connect with us
Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu - Pești

Știri

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu – Pești

Peștii își schimbă planurile pe termen lung și își asumă o nouă atitudine, iar aceasta va aduce un nou suflu în viața lor sentimentală. Favorizată de astre este și relația cu copiii.

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 pentru zodia Pești anunță o perioadă foarte bună pentru auto-analiză și evaluare, pentru schimbări esențiale în plan personal, pentru o nouă atitudine și pentru un suflu nou în viața sentimentală.

BERBEC TAUR GEMENI | RAC LEU FECIOARA BALANTA | SCORPION SAGETATOR CAPRICORN| VARSATOR PESTI 

Pentru Pești, intrarea planetei Neptun mers retrograd în zodia lor, în data de 19 iunie, va însemna începutul unei perioade importante, de mari transformări, de auto-analiză și evaluare, de schimbare a unor planuri pe termen lung și de asumarea unei noi atitudini care va avea, drept principal efect, un nou suflu în viața lor sentimentală.

În primele zile din săptămână, atenția acordată partenerului va fi susținută de prezența Lunii în zodia Fecioară și în sectorul Mariajului din astrograma lor. Dar schimbările profunde, în plan sentimental, se vor produce treptat, până în noiembrie, cât timp Neptun va fi retrograd.

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu – Pești

Evenimentul cel mai important din această săptămână va fi intrarea Soarelui în zodia Rac, în ziua de joi, 21 iunie. În Rac se află, din 12 iunie, și planeta Comunicării și a călătoriilor, Mercur.

Pentru Pești, Soarele și planeta Mercur vor acționa în casa Iubirii din astrogramă, favorizînd comunicarea în cuplu, exprimarea sentimentelor și declarațiile de iubire, dar și călătoriile nativilor împreună cu partenerul. Favorizată va fi și comunicarea nativilor cu copiii, pentru că în astrogramă, casa Iubirii se referă și la copii.

Pentru nativii singuri, Soarele și planeta Mercur poat aduce oportunități sentimentale în special cu ocazia unor călătorii sau cu ocazia unor evenimente la care nativii vor fi invitați.

Ultima parte a săptămânii va fi dominată de prezența Lunii în sectorul Străinătății din astrograma Peștilor. Luna va acționa în tandem cu Marele Benefic Jupiter, așa că nativii singuri își pot întâlni jumătatea în străinătate. Aspectul amintit favorizează și colaborările profesionale ale Scorpionilor cu persoane din străinătate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top