Connect with us
Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu - Scorpion

Știri

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu – Scorpion

Scorpionii călătoresc sau primesc oferte și invitații din străinătate. În viața lor sentimentală, lucurile se reașează. Unii nativi vor da încă o șansă unei vechi iubiri; alții vor dori ceva nou.
Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 pentru zodia Scorpion anunță o perioadă excelentă pentru nativii care vor să călătorească sau să muncească în străinătate, dar și pentru cei care vor să mai dea o șansă iubirii sau își caută jumătatea.

BERBEC TAUR GEMENI | RAC LEU FECIOARA BALANTA | SCORPION SAGETATOR CAPRICORN| VARSATOR PESTI 

Săptămâna va începe cu un aspect armonios format de Soare și Lună, aspect care le poate aduce Scorpionilor o promovare la actualul loc de muncă sau o ofertă avantajoasă.
Marți, 19 iunie, planeta Neptun va intra în mers retrograd în zodia Pești și, până în noiembrie, va reașeza lucrurile în viața sentimentală a Scorpionilor.
Unii nativi vor mai da o șansă unei vechi iubiri, în timp ce alții vor descoperi lucruri interesante despre persoana iubită și vor dori să se îndrepte către altcineva. Perioada va fi provocatoare pentru nativii care au secrete amoroase pentru că există riscul ca acestea să isă la lumină și să pună în pericol actuala relație.

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu – Scorpion

Miercuri va fi o zi potrivită întâlnirii cu prietenii și relaxării, iar joi, va începe o perioadă foarte importantă pentru Scorpionii care vor să călătorească, să muncească ori să se stablească definitiv în străinătate.
Iar asta, pentru că joi, 21 iunie, Soarele va intra în zodia Rac și în casa Străinătății din astrograma Scorpionilor, unde se află, din 12 iunie, și planeta Călătoriilor și comunicării, Mercur.
Ultima parte a săptămânii va fi potrivită pentru schimbări (aducătoare de noroc) în plan personal, pentru că Luna va acționa în tandem cu Marele Benefic Jupiter chiar în zodia Scorpion.
În plus, ziua de sâmbătă va fi perfectă pentru călătorii împreună cu partenerul de viață sau pentru călătorii de afaceri în străinătate, iar cea de duminică ar putea să le aducă nativilor singuri șansa de a-și întâlni
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top