Connect with us
Jumătatea lunii iulie 2019 - Ce zodii vor avea schimbări grozave

Știri

Jumătatea lunii iulie 2019 – Ce zodii vor avea schimbări grozave

Horoscopul jumătății de lună, pentru toate zodiile. Horoscopul lunii iulie complet aici.

Sari direct la zodie – Horoscop Minerva iulie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

Horoscop Iulie 2019 BERBEC (Martie 21- Aprilie 20)

Luna aceasta, berbecul trebuie să își păstreze o minte liberă și deschisă atunci când ascultă opiniile celorlalți. Fiți amabil dacă doriți să evitați întârzieri majore în domeniul Dvs. de activitate. Schimbările bruște privind locul de muncă și colegii sunt evidente. Veți fi cam nesiguri de sentimentele voastre.

Evenimentul cel mai pozitiv din această lună va avea loc intr-o vineri.

Horoscop Iulie 2019 TAUR (Aprilie 21- Mai 21)

Nu mai permite nimanui să te epuizeze financiar. Încearca să elimini orice fel de conflict pe tema banilor cu partenerul tău sau conflictele s-ar putea să domine din ce în ce mai mult viața de cuplu și de familie. Nu este cazul să îți consumi energia lamentându-te, ia frâiele în mână și rezolvă situația. Comunicarea trebuie să fie deschisă, concretă și onestă.

Evenimentul cel mai pozitiv din această lună va avea loc într-o sâmbătă.

Horoscop Iulie 2019 GEMENI (Mai 22-Iunie 21)

Se poate ca cineva să vrea să îți strice reputația. Ca să rămâi pe poziții va trebui sa faci schimbări care să iți ridice stima de sine, cum ar fi abordarea unei coafuri sau sau imagini noi. Folosește-te de diplomatie pentru a-ți face auzit punctul de vedere. Va trebui să revizuiești și prieteniile existente și să te înconjori doar de oameni care îți fac bine.

Evenimentul cel mai pozitiv din această lună va avea loc intr-o sâmbătă.

Horoscop Iulie 2019 RAC (Iunie 22-Iulie 22)

Ai grija si nu te increde chiar in oricine. Orice investitie facuta in diferite organizațiil iti va creste reputația și va rezulta in oferte bune. Ar trebui sa dicuti cu o persoana de incredere despre situatia ta financiara si conturati impreuna un buget care sa te ajute sa economisesti mai multi bani. Nu te avanta in parteneriate.

Evenimentul cel mai pozitiv din această lună va avea loc intr-o Marti.

Horoscop Iulie 2019 LEU (Iulie 23-Aug 22)

Incearca sa nu iti implici rudele si prietenii in activitatiile personale. Daca mergi la shopping luna aceasta, vei gasi exact costumatia perfecta la care tot visezi. Vei avea ocazia sa vizitezi diferiti clienti si sa faci o impresie pozitiva daca le oferi putin ajutor practic. In aceasta luna te vei bucura de interactiuni pozitive.

Evenimentul pozitiv din această lună va avea loc intr-o Vineri.

Horoscop Iulie 2019 FECIOARA (Aug. 23 -Sept. 23)

Tendinta de a dramatiza lucrurile s-ar putea sa inceapa sa il deranjeze pe partenerul tau de viata.

Iti va veni usor sa interactionezi cu institutii de nivel inalt, cum ar fi agentiile guvernamentale. Ai capacitatea de a realiza multe lucruri luna aceasta. Afla cu exactitate care sunt astepratile angajatorului de la tine si vei fi surprins sa vezi ca esti capabil de lucruri mărețe și îți îndeplinești obiectivele cu usurintă.

Evenimentul cel mai pozitiv din această lună va avea loc intr-o Luni.

Horoscop Iulie 2019 BALANTA (Sept. 24 -Oct. 23)

Iulie este o luna a schimbarilor si se poate sa vrei sa abordezi un look nou. Cere ajutorul unei personae de incredere care sa te ajute sa iti dramuiesti bugetul lunar. Exista riscul sa cheltui mai mult decat trebuie pe calatorii, insa calatoriile vor fi de neuitat. Pe plan sentimental se poate ca o flacara stinsa să se reaprinda pe neasteptat.

Evenimentul pozitiv din această lună va avea loc intr-o joi.

Horoscop Iulie 2019 SCORPION (Oct. 24 – Nov. 22)

Va trebui sa ii pui la locul lor pe cei cu care imparti locuinta daca incep sa iti afecteze munca. Un brunch, o plimbare lunga, sau o cina linistita, vor aduce relatia pe fagasul normal. Este un moment prielnic pentru investitii intr-o proprietate sau un bun de valoare ridicata. Luna aceasta vei lucra progresiv.

Evenimentul cel mai pozitiv din această lună va avea loc intr-o duminica.

Horoscop Iulie 2019 SAGETATOR (Noiembrie 23 -Dec. 21)

Putina lume va indrazni sa iti calce pe coada sau sa iti puna bete in roate luna aceasta. Apar ocazii mari de a face investitii profitabile. Fii pe faza si cantareste-ti bine optiunile inainte sa iei o decizie. Daca cei din jur vor sa mearga pe cont propriu si sa nu te include in planurile lor, lasa-i sa o faca, va fi pierderea lor.

Evenimentul pozitiv din această lună va avea loc intr-o duminica.

Horoscop Iulie 2019  CAPRICORN (Dec 22.- Ian. 20)

Luna aceasta simti nevoia de a fi mai vocal ca oricand. Ar trebui sa te astepti la accese de furie din partea cuiva din familie daca nu le vei da libertatea sa faca ce vor. Tine minte: vorbeste cu ei intr-un mod respectuos, nu te impune!

Evenimentul pozitiv din această lună va avea loc intr-o sambata.

Horoscop Iulie 2019 VARSATOR (Ian. 21 -Feb. 19)

Vei avea probleme cu persoanele autoritare din piata ta daca nu vei juca dupa regulile acestora. Cursuri din spectrul psihologiei sau al sanatatii iti pot trezi interes. Ai grija sa nu divulgi informatii secrete nimanui in aceasta luna si nu te astepta la prea multe de la cei din jur.

Evenimentul cel mai pozitiv din această lună va avea loc intr-o luni.

Horoscop Iulie 2019 PESTI (Feb. 20-Mar. 20)

Gandeste-te de doua ori inainte sa cazi de accord in inceperea unor noi proiecte. Incearca sa fii rezonabil. Cei din jurul tau trebuie sa invete pe cont propriu cum sa fie mai indepedenti indiferent de cat de mult iti doresti sa le oferi ajutorul. Gandeste-te la modalitati in care sa te resfeti pe tine in schimb.

Evenimentul cel mai pozitiv din această lună va avea loc intr-o luni.

Sari direct la zodie – Horoscop Minerva iulie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top