Connect with us
Șoferii din Capitală, verificați în trafic. Amenzi de aproape 100.000 lei într-o singură noapte

Justitie

Șoferii din Capitală, verificați în trafic. Amenzi de aproape 100.000 lei într-o singură noapte

Poliţiştii de la Brigada Rutieră au ieşit în stradă în noaptea de vineri spre sâmbătă şi i-au verificat pe şoferi. Au dat amenzi de aproape 100.000 lei și au reținut 25 de permise.

În urma raziei Brigăzii Rutiere s-au dat 115 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 89.000 lei și au fost reținute 25 permise de conducere, din care 8 pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, 9 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 4 pentru infracțiune, 2 pentru nerespectarea semnificației culorii roșii a semaforului electric, 1 pentru nerespectarea semnalului de oprire efectuat de polițistul rutier și 1 pentru neacordarea priorității de trecere vehiculelor care au acest drept.

De asemenea, au fost retrase 15 certificate de înmatriculare și 2 plăcute cu numărul de înmatriculare.

Polițiștii rutieri au întocmit 4 dosare de cercetare penală, 3 pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice și 1 pentru refuz de recoltare a probelor biologice.

Spre exemplu, un bărbat în vârsta de 42 de ani a condus beat pe b-dul. Basarabia. Alcooltestul a indicat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la sediul I.N.M.L pentru recoltarea probelor biologice. Pentru că a înjurat ziariștii, a fost amendat cu 800 lei. Totodată, mașina pe care o conducea nu avea inspecția tehnică periodică, motiv pentru care a fost amendat cu 1.305 lei.

Un alt bărbat în vârsta de 38 de ani a fost prins beat pe str. Valter Mărăcineanu, Alcooltestul indicând 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Justitie

To Top