Connect with us
Atac sângeros în Dâmbovița. Doi polițiști au fost tăiați cu coasa și lăsați fără degete

Locale

Atac sângeros în Dâmbovița. Doi polițiști au fost tăiați cu coasa și lăsați fără degete

Scandal cu împușcături duminică seară la Văcărești, în județul Dâmbovița, unde doi polițiști au fost atacați de doi bărbați în stare de ebrietate. Agenții s-au apărat cu focuri de armă, au fost solicitați pentru a interveni în cazul unui bărbat care ataca trecătorii pe stradă. Unul dintre polițiști se află în stare gravă la spital.

Atac sângeros în Dâmbovița. Doi polițiști au fost tăiați cu coasa și lăsați fără degete

Doi polițiști au fost agresați cu o coasa, duminică seara, în localitatea Văcărești, județul Dâmbovița, de un bărbat recalcitrant, aflat în stare de ebrietate. Unul dintre agenți a tras un foc de armă, moment în care frate agresorului i-a venit in ajutor. Acesta a fost împușcat în picior.

Agenții au fost solicitați să intervină în localitatea Văcărești din Dâmbovița pentru a potoli un bărbat aflat în stare de ebrietate, care făcea scandal și devenise violent cu trecătorii. La vederea polițiștilor, individul a devenit violent și cu aceștia, agresându-i cu o coasă.

Pentru a aplana conflictul, aceștia au tras un foc de armă către agresor, iar în apărarea lui a venit fratele acestuia. Ambii polițiști au fost tăiați cu coasa, unuia dintre ei fiindu-i tăiate degetele de la mână. A fost transportat de la urgență la București, unde va fi supus mai multor intervenții chirurgicale pentru a nu-și pierde funcționalitatea degetelor.

„IPJ Dâmbovița a fost sesizat prin 112 despre faptul că, în comuna Văcărești, un bărbat, aflat în stare de ebrietate, e violent la adresa trecătorilor. La fața locului a intervenit un echipaj de poliție, moment în care agresorul a fugit în curtea de domiciliu și a ieșit cu o coasă, agresându-i pe cei doi polițiști. Având în vedere pericolul iminent (atacul cu o coasă), unul dintre agenții de poliție a efectuat un foc de armă către agresor. În timpul altercației, a intervenit și fratele agresorului, în atacul asupra polițiștilor. Acesta a fost împușcat în picior de către agentul de poliție.”, a transmis IPJ Dâmbovița.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top