Connect with us
Au început funeraliile interlopului Emi Pian! Liderul clanului Duduianu este condus pe ultimul drum

Locale

Emi Pian a fost înmormântat astăzi, imagini de la funerarii

Astăzi, de dimineață, familia lui Emi Pian a decis să pornească funeraliile interlopului, deși inițial înmormântarea era programată în cursul amiezii. Probabil și din cauza căldurii insuportabile, dar și pentru a ține departe ochii curioșilor, Duduienii au mutat ora înmormântării.

Au început funeraliile interlopului Emi Pian!

UPDATE 12:04 – Înmormântarea lui Emi Pian este transmisă live de Facebook de un apropiat al familiei.

La această oră, liderul clanului Duduianu este condus pe ultimul drum. Cortegiul funerar a ajuns deja la capelă. Tot drumul, el a fost însoțit de polițiști și jandarmi.

Potrivit Redactia.ro, aproximativ 100 de persoane sunt alături de interlopul Emi Pian, pe ultimul său drum. Cortegiul a ajuns la Biserica Sfânta Parascheva unde are loc slujba de înmormântare.

Până la acest moment nu au fost semnalate incidente.

Interlopul Emi Pian, pe numele său real Florin Mototolea a murit în noaptea de luni spre marți, după ce a fost înjunghiat. Nu se știe încă dacă tatăl lui, Nicolae Duduianu, a putut să ajungă la înmormântare. Bărbatul este încarcerat pentru o tentativă de omor. Ar fi trecut cu mașina peste un pieton care mergea, după părerea lui, prea încet pe trecerea de pietoni, chiar dacă semaforul arăta culoarea verde.

Emi Pian  se afla împreună cu mai mulți bărbați, din clanuri diferite, la un joc de noroc. Din cauza unor neînțelegeri, s-a ajuns la violențe, iar unul dintre cei prezenți l-a înjunghiat pe Emi Pian. Acesta a fost transportat la spital de către fiul său, dar a murit la scurt timp.

Au început funeraliile interlopului Emi Pian! Liderul clanului Duduianu este condus pe ultimul drum

Sursa Redactia.ro

Principalul suspect în cazul crimei este un tânăr de 26 de ani, care face parte din clanul Rian, rival al Duduienilor. Bărbatul a fost arestat. El a declarat că îi mulțumește lui Dumnezeu că a scăpat cu viață.

Reamintim faptul că, după violențele din stradă, dintre interlopi, Poliția a organizat mai multe filtre în urma cărora a confiscat săbii, pistoale, bâte, și a întocmit cinci dosare penale. Polițiștii le-au transmis bucureștenilor să stea liniștiți, pentru că sunt în siguranță.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top