Connect with us
O nouă răfuială cu cuțite între clanuri. Finul lui Florin Salam, înjunghiat de clanul Olteanu. Detalii șocante

Locale

O nouă răfuială cu cuțite între clanuri. Finul lui Florin Salam, înjunghiat de clanul Olteanu. Detalii șocante

Incidentele în care sunt implicați membrii din clanurile din România par să ia amploare. Un nou incident a avut loc acum câteva zile, după ce finul lui Florin Salam a fost la un pas de moarte, după ce a fost amenințat și înjunghiat de doi indivizi membrii ai clanului Olteanu.

”La data de 03.08.2020, ora 18:00, cu aproximație ,în incinta locului Quadry Aquaventura din Municipiul Roșiori de Vede,județul Teleorman,a avut loc un conflict intre numiții Vasile Samir, Vasile Sandocan, Denis Stan și Luis Parolea ,pe de o parte, și Văduvă Costica, pe de altă parte, conflictul dintre aceștia existând pe fondul unor discuții mai vechi care se poarta între familia lui Vasile Samir și familia lui Văduva Costică.

Conflictul dintre cei menționați mai sus a pornit de la faptul că Vasile Samir l-a amenințat pe Vaduca Costică de mai multe ori cu acte de violență fizică, în sensul în care i-a spus că dacă nu iese din incinta localului îl vă tăia și îl vă arunca afară.

În urma agresiunilor verbale  pe care Vasile Samir le exercita asupra lui Văduva Costica în sprijinul ultimului au intervenit numiții Buse Prințișor, Buse Andrei și Marius Ciocan, în sensul în care aceștia i-au solicitat lui Vasile Samir să înceteze actele de agresiune verbală, solicitare pe care Vasile Samir a refuzat-o, motiv pentru care a continuat cu actele de amenințare fizica asupra lui Văduva Costică.

Din cauza comportamentului agresiv ce era exercitat asupra să Văduva Costică, fiind speriat  și dorind să se încheie acest comportament, s-a dus către Vasile Samir, fară a avea asupra să nici un obiect contondent,moment în care Vasile Samir a ridicat un cuțit pe care îl avea la el și  de frica Văduva Costică l-a lovit cu pumnul pe Vasile Samir ,acesta taindu-l cu cuțitul pe Văduvă Costică.”, se arată într-un comunicat remis de autorități.

Înjunghiat de doi atacatori

”Arătam că în timpul conflictului dintre Vasile Samir și Văduva Costică în spatele lui Văduva Costică a apărut numitul Denis Stan care la rândul lui l-a tăiat pe Văduva Costică cu un cuțit, fară ca anterior între Denis Stan și Vaduva Costică să existe vrun conflict, ba chiar se poate spune că  aceștia se aflau în relații bune! După conflict persoanele care se aflau în incinta localului au apelat numărul unic de urgență 112.

Arătam că desi în urma conflictului arătat mai sus Văduva Costică a a suferit mai multe leziuni ce i-au fost provocate prin tăierea cu cuțitul, leziuni ce i-au fost produse de către numiții Vasile Samir și Denis Stan, fiindu-i pusa în pericol viață, acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior a fost pus sub măsură controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, în timp ce agresorii sai nu au fost reținuți și se află în stare de libertate, Poliția Municipiului Roșiori de Vede neluand nici o măsură față de agresori.

Solicităm organelor de urmărire penală să ia măsurile legale împotrivă lui Denis Stan și Vasile Samir pentru că în localitatea noastră să nu existe o situație similară cu cea care a avut loc în urmă cu câteva zile în București, întrucât agresorii lui Văduva Costică fac parte dintr-un grup infracțional de nivel European, în sensul în care Vasile Samir face parte din clanul Olteanu,zis Gardian,iar Denis Stan face parte din clanul Iosif Emil, zis Barică.”, se mai arată în document.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

2 Comments

2 Comments

  1. Ioan Moldovan

    2020-08-08T06:48:55+03:00 at 6:48

    Borfasii astea inca nu au trecut de stadiul de macelari.In lumea civilizata s-atrecut de 100de ani la arme sofisticate.
    Bazuca,eficienta si nu te murdaresti de borhotul impuscat.

    • O noua lume

      2020-08-12T13:21:12+03:00 at 13:21

      Acum este un moment bun pt politie sa faca cercetari mai amanuntite. De unde au atatea bani de vile, palate, masini, aur etc cand ei nu vor sa munceasca cinstit sub niciun chip. Legatura lor cu fetele rapite si duse obligat la prostitutie prin tarile din Europa, ba chiar si din alte continente. Sa justifice bunurile materiale care le au si cu care sfideaza lumea saraca si cinstita. Ei fac cate 10 copiii de fam. si-i pun de mici la furat si cersit de mici. In curand, ne va fi si ne este chiar teama sa iesim in strada. Trebuie luate masuri radicale asupra acestor specii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top