Connect with us
Mesaj de la mama Alexandrei Măceșanu: „Sper ca ea singura sa scape..”

Știri

Mesaj de la mama Alexandrei Măceșanu: „Sper ca ea singură să scape..”

Mama Alexandrei Măceșanu, victima fostului mecanic din Caracal Gheorghe Dincă, a înregistrat un mesaj pe care Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei, l-a postat pe pagina sa de Facebook. Femeia speră ca Alexandra să fie încă în viață.

Mesaj de la mama Alexandrei Măceșanu: „Sper ca ea singură să scape..”

Mama Alexandrei Măceșanu își dorește din tot sufletul ca fata ei să se întoarcă acasă, după coșmarul pe care îl trăiește de mai bine de o lună încoace. Femeia a lăsat un mesaj înregistrat pe care Cumpănașu la postat pe rețelele de socializare. Doamna Măceșanu își dorește ca toți cei care sunt vinovați să plătească, dacă se va adeveri că Alexandra într-adevăr a fost arsă în butoi de criminalul Gheorghe Dincă.

Citește și: Viorica Dăncilă ia măsuri importante după cazul Caracal

Mesaj de la mama Alexandrei Măceșanu. sursa foto: captura inregistrare video

Mesaj de la mama Alexandrei Măceșanu. sursa foto: captura inregistrare video

„Dumnezeu este mare, poate cu ajutorul lui va veni copilul acasă. Noi aşteptăm să vină, şi îi rugăm pe toţi cei care o văd, care au semne că ea trăieşte, să ne anunţe. Dar să fie serioşi, fără alarme false. u simt că trăieşte. Ea este o fată puternică. Nu ştiu cum a avut curaj să sune la 112 şi nu a putut fi salvată. Sper ca ea singură să scape, dacă poliţia nu face nimic deocamdată.

Sper ca toată lumea care poate da informaţii că a văzut-o, îi rugăm din suflet, fără păcăleli, să ne ajute să o găsim să se întoarcă înapoi acasă. Mă uit la pozele ei de dinainte de a fi răpită, la un botez sau majorat, unde a fost.

Citește și: Răstunare de situație în cazul Caracal. Ce solicită mama Luizei Melencu solicită autorităților

Era plină de viaţă, un copil foarte cuminte. Oriunde ar fi Alexandra, vreau să ştie că noi o iubim şi o aşteptăm acasă, din tot sufletul. Trec pe lângă cameră și mă aștept să fie acolo.  Oriunde ar fi, să ştie că o iubim şi o aşteptăm acasă. Sper ca autorităţile măcar de data asta să-şi facă datoria şi să încerce s-o găsească. E foarte greu, pe zi ce trece e foarte greu”.

Puteți vedea înregistrarea video AICI.

Deși Gheorghe dincă a mărturisit că a răpit-o, violat-o și ucis-o pe Alexandra, familia ei speră totuși ca fata să fie în viață și să apară din clip în clipă. „Dacă o fi să fie moartă în butoi, sper ca toţi cei care au greşit să plătească”, a adăugat mama Alexandrei Măceșanu.

Citește și: Surse: Anchetatorii au contaminat probe în cazul Caracal

Citește și: Ce au descoperit anchetatorii despre hainele găsite pe un câmp lângă Caracal

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top