Connect with us

Știri

O femeie a născut al doilea copil la o distanță de 2 luni față de primul. Cum este posibil

O femeie din Kazahstan a născut al doilea copil la o distanță de două luni față de primul. Este un caz medical extrem de rar care i-a impresionat chiar și pe medici.

O femeie a născut al doilea copil la o distanță de 2 luni față de primul

Femeia pe nume Lilia Konovalova în vârstă de 29 de ani a născut primul copil la 25 de săptămâni de gestație. După 10 săptămâni  a mai născut un copil. Femeia din orașul kazac Uralsk reprezintă un caz medical foarte rar întânit nu doar pentru medicii din această localitate, ci și pentru cei din întreaga lume.

Citește și: Caz șocant: Copil cu patru picioare și două organe genitale

Situația femeii a fost confirmată de Ministerul Sănătății din Kazahstan. Primul său sopil, o fetitță, a venit pe lume prematur pe 24 mai, în a 25-a săptămână de sarcină. Cel de-al doilea copil, un băiețel, s-a născut două luni și jumătate mai târziu, pe 9 august, în urma unei operații de cezariană.

Lilia Konovalova. sursa foto: larepublica.pe

Lilia Konovalova. sursa foto: larepublica.pe

Citește și: Caz șocant: Ce vibra în burtica unei mame în timpul operației de cezariană. NU ERA COPILUL

Lilia a fost supusă ulterior nașterii mai multor analize complexe. În acest fel medicii au putut să afle că ea suferă de o condiție rară. Femeia are o anomalie congenitală care o face să aibă un uter dublu. Oamenii de știință spun că un astfel de caz se regăsește o dată la 50 de milioane de nașteri și de cele mai multe ori copilașii nu reușesc să supraviețuiască multe zile după naștere.

Citește și: A refuzat să stea lângă un bebeluș în avion! Ce a pățit femeia în numai câteva minute, totul a fost filmat

Din fericire ambii copii ai Liliei Konovalova au supraviețuit și sunt sănătosi. Mama este și ea în regulă și se bucură de micuții ei.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top