Connect with us
Mirela Vaida a reacționat după dezvăluirile lui Emily Burghelea

TV

Mirela Vaida a reacționat după dezvăluirile lui Emily Burghelea

Mirela Vaida a avut o primă reacție după ce Emily Burghelea, asistenta ei de la Acces Direct și-a dat demisia și a plâns în direct, într-un live pe Instagram. Asistena tv susține că Veronica Vulpița este agresată de soțul ei și, în ciuda faptului că a încercat de mai multe ori să vorbească cu colegii ei despre acest subiect, toată lumea tratează cu superficialitate cazul. De aceea a a considerat de cuviință să își dea demisia și să nu fie părtașă la așa ceva.

Mirela Vaida a reacționat după dezvăluirile lui Emily Burghelea

Imediat ce Emily Burghelea a făcut dezvăluirile cutremurătoare, internauții au început să o atace pe Mirela Vaida. Se pare că Emily ar fi vrut să spună totul în emisiune, însă Mirela a oprit-o pe motiv că eisiunea este la final. Așadar asistenta tv nu a mai rezistat și și-a depus demisia.

„Și pentru că Emily te-a demascat și te’a dat de gol că știai de abuzurile lui Viorel, a plătit cu postul ei! Dar tu rămåi acolo, cum altfel, la cât de corectă ești!! Tu trebuia să fii prima dată afară!”, a scris o tânără la ultima fotografie a Mirelei Vaida.

Prezentatoarea tv nu a ezitat să îi răspundă, scurt și la obiect. Se pare că mâine se vor da pe față toate lucrurile. Vaida susține că Emily a fost dată afară, nicidecum că și-a dat demisia. „Veti afla maine adevaratul motiv pentru care Emily a fost data afara!!”, a scris Mirela Boureanu Vaida în comenatrii.

Din păcate fanii emisiunii nu prea cred acest scenariu al Mirelei Vaida și au continuat să o atace pe celebra prezentatoare de la Acces Direct.

„de ce??? Ca s-a bagat unde nu ii fierbe oala nu? Ati saturat cu vulpita si viorel. Va bateti joc de ei si taranul ala incult isi bate joc de veronica si o agreseaza si voi de dragul emisiunii va faceti ca ploua.Rusine sa va fie!”, „adevăratul motiv cica! O faci și mincinoasă acum pe biata fata care a spus adevarul”, „Mirela trebuia dată afară nu Emily!Se vede ca e totul regizat joacă teatru!Are pile bune!Emisiunea e o porcărie!Terminati odată e cazul!”, au scris internauții în comentarii.

Emily Burghelea și-a dat demisia de la Acces Direct. Veronica Bătută de Viorel?

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top