Emily Burghelea: „Mi-am dat demisia de la Acces Direct, am fost pusă să ascund bătăile lui Viorel”

16.06.2020
Emily Burghelea: „Mi-am dat demisia de la Acces Direct, am fost pusă să ascund bătăile lui Viorel”

Emily Burghelea, fost asistentă a prezentatoarei Mirela Vaida, de la Acces Direct, a intervenit ieri pe final de emisiune încercând să spună un adevăr pe care producătorii emisinii îl ascund. Emily spune că în editia din 15 iunie a fost pusă să facă ceva ce nu putea să facă și susține că era singura persoană care putea să o  ajute.

Emily Burghelea dată afară de la Acces Direct?

Radu Rotaru, reporterul emisiunii Acces Direct, susține că Emily nu și-a dat demisia din emisiune ci ar fi fost dată afară după ce pe final de emisiune a spus că Veronica est bătută crunt de Viorel. Mirela Vaida a intervenit imediat și a întrerupt mesajul asistentei TV.

Emily Burghelea: De ce și-a dat demisia de la Acces Direct?

„Astăzi mi-am dat demisia de la Acces direct. Mulți dintre voi mi-ați spus de-alungul timpului să renunț la acest format. Am fost pusă să ascund multe lucruri care sunt mult sub demnitatea unei femei. Eu nu am putut să fiu nepăsătoare. Nu am făcut asta ca să pătez imaginea celor care lucrează acolo. Nu pot să tac când cineva vine la mine și îmi spune că sunt singura scăpare. Nu vreau ca vreauna dintre voi să fie calcată în picioare. Nu vreau să intru în detalii acum, doar că nu vreau să fiu nevoită să dau mai multe detalii că este nasol”

Imediat după emisiune Emily Burghelea a intrat pe o rețea de socializare plângând și anuntând că și-a dat demisia de la Acces Direct. Aceast susține că Veronica este snopită în bătaie de Viorel, iar producatorii emisiunii ascund asta pentru a face audiență.

Radu Rotaru fostul ei coleg susține că Emily minte

Radu Rotaru a făcut un live pe contul său personal în care susține că Emily vrea să obțină capital de imagine.

„Fiecare femeie care plânge are dreptate” a spus Rotaru ironic la adresa fostei sale colege.

Reporterul emisiunii a declarat că astăzi se va afla adevărul despre Emily Burghelea și de ce a plecat de fapt de la Acces Direct.  Fosta asistentă susține că și-a dat demisia, iar reprezentații emisiunii susțin că ar fi fost dată afară.

Momentul în care Emily Burghelea a făcut dezvăluiri despre Viorel și Veronica Stegaru și violențele din familia lor, a fost sters din arhiva emisiunii.

Emily Burghelea și-a dat demisia de la Acces Direct. Veronica Bătută de Viorel?