Connect with us
Romanii au talent 2016, episod 4. Editia de azi, vineri, 10 martie, a show-ului difuzat de Pro Tv este plina de momente memorabile.

Știri

Romanii au talent, 11 martie 2016, episod 4. Se anunta momente magice

Cel mai tare show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, le va aduce telespectatorilor astazi, vineri, 10 martie, de la 20:30, un spectacol memorabil care le va transforma seara intr-una perfecta.

Romanii au talent, 11 martie 2016, episod 4.  Cea de-a patra editie va fi plina de momente care i-au impresionat pe cei patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, i-au tinut cu sufletul la gura sau i-au facut sa rada copios, dar si de replici si reactii ale acestora, care au facut deliciul publicului, informeaza Pro Tv.

Romanii au talent, 11 martie 2016, episod 4. Gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos isi vor gasi vineri tinutele perfecte, pentru a face fata unui anotimp geros, dar si jucarii care le starnesc imaginatia.

Vezi si: ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 4, 11 martie 2016, VIDEO ONLINE

Vezi si: ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 3, 4 martie 2016, VIDEO ONLINE

Romanii au talent, 11 martie 2016, episod 4.. Astazi, de la 20:30, vedem ce momente i-au facut pe jurati sa spuna: ‘Cred c-ai sfeclit-o’, ‘Deci, esti soferul tau propriu, pentru tine…’ sau ‘Esti genul meu de magician, m-ai lasat asa… vrajita…’, dar vom face cunostinta si cu concurenti cu talente multiple.

Andi Moisescu, incantat de reprezentatia unui concurent, a declarat: ‘Ca un uragan ai venit! Nici n-am respirat!’

Romanii au talent, 11 martie 2016, episod 4. Nu vor lipsi nici reprezentatiile surprinzatoare, care le-au facut pe Mihaela Radulescu si Andra sa spuna: ‘Multumesc pentru acest moment!’ si ‘A revenit si in acest sezon pielea de gaina!’.

Vineri seara, de la 20:30, romanii vor avea parte de un show memorabil si de momente neasteptate, care ii vor emotiona, ii vor distra.

Romanii au talent, sezon 6, episod 4, vineri, 11 martie 2016 poate fi urmarita LIVE pe Pro Tv si ONLINE pe voyo.ro.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top