Este absolut revoltător! Ce le dau să mănânce pacienților infectați. Șoc total într-un spital din România

Ultimul update: duminică 5 aprilie 2020 17:31 Data publicării: duminică 5 aprilie 2020 14:37

E șoc total într-un spital din România. Un pacient infectat de coronavirus a publicat mai multe imagini cu micul-dejun care i s-a oferit într-un spital din România. Imaginile sunt revoltătoare.

Un bărbat din Piatra Neamț a dezvăluit ce mâncare li se oferă pacienților infectați de coronavirus. Acesta a postat pe Facebook, în această dimineață, o fotografie cu micul-dejun primit de un pacient infectat cu coronavirus.

„Acesta este micul dejun, din aceasta dimineata, din Spitalul Judetean Neamt, servit de unul dintre pacientii covid. In continuare este mesajul pacientului: Neața! M-am hotarat sa postez condițiile din spital pt ca urlu în mine de indignare, sunt frustrata maxim, cand Statul ne mulge de atâția ani si cand avem nevoie de el, ca de fiecare dată trebuie sa ne descurcam singuri

Unde sunt banii nostri, ne-am săturat să fim furați si mințiți de zeci de ani,daca nu acum cand vom lua atitudine.De noi depinde sa schimbam ceva, sa nu-i mai lăsăm să ne calce in picioare”, se arată în postarea de pe Facebook.

Sursa: Huff.ro
Știri despre:  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *